Modern Calor în situaţia de a pierde întreg patrimoniul. Vezi motivul!

modern calor botosaniSocietatea de termoficare este pusă într-o situaţie delicată în urma unei decizii judecătoreşti. Judecătorii Curţii de Apel Suceava au dispus anularea unui protocol încheiat între Termica şi Modern Calor, în 2010, privind predarea patrimoniului.

like facebookAstfel, municipalitatea va trebui să plătească fostului operator peste 20 de milioane de lei, reprezentând despăgubiri. Iniţial lichidatorul, Constantin Dascălu, a pierdut procesul la Tribunalul Botoşani, însă judecătorii instanţei superioare i-au dat câştig de cauză. Decizia este irevocabilă şi urmează a fi pusă în executare.

Primarul Ovidiu Portariuc nu s-a arătat surprins de hotărâre, menţionând că municipalitatea a mai primit corecţii pentru acţiuni din trecut. Edilul a mai adăugat că specialiştii de la biroul juridic vor căuta o soluţie.

” Nu ar fi o premieră, faptul că am fost puşi la plată. La municipiul Botoşani sunt corecţii financiare de zeci de miliarde. Oficiul juridic va analiza şi vom vedea ce decizie va lua”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Apa Grup. Lichidatorul a obţinut, printr-o decizie irevocabilă, anularea protocolului de predare primire încheiat între Apa Grup şi Nova Apaserv.

Consiliul Judeţean, în faţa celei mai grele sentinţe emise vreodată împotriva sa. Vezi ce sumă trebuie să plătească!

2 thoughts on “Modern Calor în situaţia de a pierde întreg patrimoniul. Vezi motivul!

  1. Asta este opera cu care se lauda FOTOGRAFUL, NICO-jurista si direcorul ec. DENISA??!!
    Atragea de fonduri europene si dosare penale!!
    Acum sa platiti !!
    BRAVA!!

  2. Dar încasările ilegale plătite de proprietarii de centrale de apartament către Modern Calor nu trebuiesc recuperat daca patrimoniul Termica a fost obţinut ilegal? Anul trecut Modern Calor avea mii de procese câştigate împotriva proprietarilor de centrale de apartament pentru că vezi doamne le incalzea subsolurile şi casa scarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *