Una dintre persoanele care au provocat condamnarea lui Ţurcanu: Nu am de ce să mă bucur

cristina bahrin botosaniUna dintre persoanele care au stat la baza condamnării de joi a preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani şi al filialei PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, la şase luni de închisoare cu suspendare refuză să comenteze decizia instanţei.

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Cristina Bahrin, care şi-a pierdut mandatul, dar şi calitatea de consilier judeţean, după ce a fost exclusă din partid de Ţurcanu, a spus doar că nu se bucură de sentinţa Judecătoriei Botoşani.

„Nu am de ce să mă bucur”, a fost singura reacţie a lui Bahrin.

În prezent director economic la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) Botoşani, Cristina Bahrin, a refuzat să spună dacă va ataca cu apel hotărârea judecătorilor botoşăneni.

like facebookCristina Bahrin şi Aurelia Aroşoaie au făcut plângere penală împotriva lui Ţurcanu pentru fals intelectual, după ce acesta le-a exclus din partid pe baza unor documente false. Iniţial, dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, întrucât la momentul respectiv, în 2009, Ţurcanu era deputat.

Procurorii au trimis dosar spre judecată instanţei supreme, însă, după alegerile din 2012, când Ţurcanu a pierdut calitatea de parlamentar, dosar a fost trimis spre judecare la Judecătoria Botoşani. Aceasta s-a pronunţat joi dispunând condamnarea la şase luni de închisoare cu suspendare a lui Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean, condamnat la închisoare cu suspendare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *