Clădirea în care a funcţionat centrul de dializă Avitum, scoasă la vânzare

sediu dializa botosaniCladirea în care a funcţionat centrul de dializă Avitum din Botoşani a fost scoasă la vânzare la un preţ uriaş. Proprietarul acesteia a decis scoaterea la vânzare a imobilului situat pe strada Maxim Gorki (în spate la Protopopiat) la un preţ de 500.000 de euro.

Potrivit anunţului, clădirea, care este dotata cu toate utilităţile, are circa 600 metri pătraţi. Ea poate fi folosită tot ca şi clinică de dializă, dar şi pentru birouri, spaţii comerciale, grădiniţă, creşă sau casă.

În urmă cu cinci ani, imobilul a pornit un scandal întrre proprietar, Dumitru Harabagiu, şi fostul director al Spitalului Judeţean. În luna mai a anului 2008, fostul director al Spitalului Judeţean, Doru Muntianu, alături de colaboratorul său, a închiriat casa î contra sumei de 72.000 de euro anual, respectiv 6.000 de euro pe lună.  Contractul a fost încheiat pe o durată de 15 ani.  A doua zi după încheierea contractului de închiriere, a subînchiriat imobilul firmei Avitum SRL, contra sumei de 140.000 de euro pe an, respectiv 11.666 de euro pe lună, pe o durată de 20 de ani.

.

Fost director al Spitalului Judeţean Mavromati implicat într-un proces cu o miză uriaşă

Afaceri de 70.000 de euro/ an: Fostul director al Spitalului Judetean, Doru Muntianu, a inchis, in 2008, sectia de dializa a spitalului, in scopuri personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *