Vezi cine a câştigat finala dintre licee la Miss şi Mister Boboc 2013!

finala missCei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a  de la liceele din Botoşani s-au înfruntat, miercuri seară, pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013 la festivalul concurs Toamna Bobocilor.

Titlul de Miss Boboc a fost câştigat de Roxana Paula de la Colegiul Naţional AT Laurian. Premiul de Miss Popularitate a fost câştigat de Ilie Adelina de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

La fete, în finală s-au calificat, Budăi Diana Raluca de la Liceul Elie Radu, Foca Diana de la Liceul Grigore Antipa, Sandu Paula Andreea de la liceul de Arte Ştefan Luchian, Ignat Ioana, Brehuescu Andreea de la Colegiul Octav Onicescu, Andrei Alexandra Ioana de la Liceul Tehnologic Petru Rareş, Andriucă Andrada de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Corduneanu, Ana Iuliana Petronela de la Liceul Dimitrie Negreanu şi Grigoruţă Ana de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga.

Premiul de Mister Boboc a fost câştigat de Nichifor Mahundumula Paul de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, iar premiul de Mister Popularitate i-a revenit lui Ozcan Denis.

La băieţi au mai concurat, Stoica Fabian, Macuc Matei, Chiţac Sebastian, Ozcan Denis, Atitienei Tudor, Aniculăesei Gabriel Constantin, Călin Iulian, Ananiesei Silviu Alexandru, Brumari Alexandru Sebastian şi Prisacariu Robert Andrei.

 

 

finala miss7finala miss6finala miss5finala miss4finala miss3finala miss2finala miss1finala missfinala miss21finala miss20finala miss19finala miss17finala miss15finala miss13finala miss8finala miss9finala miss10finala miss11

2 thoughts on “Vezi cine a câştigat finala dintre licee la Miss şi Mister Boboc 2013!

  1. Iar o realizare. Nu am nimic cu baiatul care a castigat si nici nu sunt rasist,dar asta demonstreaza situatia de rahat in care ne aflam.Din milioane de romani pe noi ne caracterizeaza: negrii, tiganii, conducatorii penali sau sefii cu Spiru la baza. Ne meritam soarta! Bravo juriului. Felicitari castigatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *