Ţurcanu cere parlamentarilor locali să voteze trecerea Staţiunii Popăuţi la CJ

statiunea popauti (4)Preluarea Staţiunii de la Popăuţi de către Consiliul Judeţean, pe ultima sută de metri. Consiliul Judeţean a inaintat la nivel central documentaţia pentru realizarea unui proiect de lege privind preluarea Staţiunii Popăuţi.

În maxim două săptămâni va trece prin comisii şi sper ca în cel mai scurt timp să ajungă în plen. Cer tuturor parlamentarilor să voteze, pentru că o vom trece la CJ. Dorim să păstrăm şi cercetarea şi unitatea respectivă şi trebuie să o dezvoltăm prin fonduri europene şi fonduri proprii„, a menţionat Ţurcanu.

 

 

3 thoughts on “Ţurcanu cere parlamentarilor locali să voteze trecerea Staţiunii Popăuţi la CJ

  1. BRAVO domnule Turcanu …si ce mai vrei… dupa ce trece in subordinea ta, le vei cere cosilierilor sa voteze trecerea in proprietatea ta sau in proprietatea lui taticutu …..!!! NESIMTIRE! de fapt asa esti NESIMTIT! un MARE NESIMTIT!!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ce sa faca Turcanu cu Statiunea Popauti, sa o treaca din domeniul public in domeniul privat al CJ si dupa aceea s-o instraineze prietenilor liberali?
    In judetul Botosani doar 2-3 persoane se pricep la cercetarea ameliorarii rasei de oaie karakul. Te pomenesti ca lista cercetatorilor se completeaza cu inca doi: Nechifor si Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *