Portariuc cere conducerii Modern Calor să înceapă o campanie de atragere de noi clienţi

lucrari modern calorPrimarul Ovidiu Portariuc a cerut conducerii Modern Calor să înceapă o campanie de atragere de noi clienţi. Edilul susţine că botoşănenii care se încălzesc de la sistemul centralizat vor plăti iarna aceasta o factură mai mică, iar prin această măsură, de micşorare a preţului la energia termică, Modern Calor îşi poate face noi clienţi.

În trei-patru ani pot ajunge la 15.000-16.000 consumatori finali. Cred că e de remarcat că în timp ce preţul gazului creşte şi se mai anunţă scumpiri, reuşim să ţinem acest consum. I-am rugat pe cei de la Modern Calor ca printr-o politică de marketing, chiar mai agresivă, să comunice acest lucru, să atragă cât mai mulţi clienţi, pentru că acestas este viitorul în ceea ce priveşte eficienţa energetică”, a spus Portariuc.

Acesta susţine că proiectul privind scăderea preţului la gigacalorie se înscrie într-un plan de eficienţă energetică al municipalităţii, mult mai complex, de reabilitare termică, de reabilitare a punctelor termice,  de schimbare a conductelor.

Consilierii locali au aprobat, luni, micşorarea preţului local al energiei termice.

One thought on “Portariuc cere conducerii Modern Calor să înceapă o campanie de atragere de noi clienţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *