Botoşăneanca de la LaLa Band îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Vezi ce cadou a primit de la actorul din Pariu cu viaţa!

cristina ciobanasu si vladBotoşăneanca din formaţia de muzică LaLa Band, care face furori în rândul tinerilor din România, Cristina Ciobănaşu, împlineşte, astăzi, 17 ani. Tânăra, de loc din comuna Vorona, are, astăzi, concert la Piatra Neamţ, dar şi-a sărbătorit aniversarea mai devreme, la Bucureşti , cu familia şi prietenii. Tânăra a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care ciocneşte un pahar de şampanie alături de cei dragi. Cum era de aşteptat, iubitul său, actorul din Pariu cu viaţa, care este şi coleg de trupă cu botoşăneanca, i-a oferit acesteia un cadou care a bucurat-o pe tânăra artistă. Vlad i-a oferit, astăzi, 17 trandafiri roşii şi i-a făcut un colaj cu fotografii ale lor. Cristina a fost foarte impresionată de darul primit, motiv pentru care a postat fotografiile şi pe reţeaua de socializare.

Trupa One, formată din botoşăneanca Cristina şi Vlad, a lansat clipul „Un nou început“. Vezi video!

 

Botoşăneanca din serialul «Pariu cu viaţa»: «Vlad mi-a pus inelul pe deget»

 

O botoşăneancă a ajuns la “Dansez pentru tine”

 cristina ciobanasu petrecereCristina Ciobanasu lala band

One thought on “Botoşăneanca de la LaLa Band îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Vezi ce cadou a primit de la actorul din Pariu cu viaţa!

  1. Si asta ne intereseaza pe noi….de ce??? Penibila stire! Zau, mai mult de atat nu puteti?? Asta e relevant pentru orasul nostru? Ca o fatuca isi serbeaza ziua de nastere? Iaca mare lucru….Ce e asa de special la formatia aia fara nicio valoare din punct de vedere artistic? Mai promovati si arta, nu doar comercialul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *