Flori, candele şi lumânări la locul unde a fost ucis copilul de şapte ani

mesaj altar copil sapte aniFamilia băieţelului de şapte ani care a murit, miercuri, după ce a fost călcat de o maşină, a postat un mesaj emoţionant la locul unde s-a produs tragedia, iar prietenii şi cunoscuţii au aprins lumânări şi candele şi au lăsat buchete de flori.

Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestinsîn inimiă pentru cel ce a fost un înger, dragul nostru prieten Răzvan”, se arată în mesajul părinţilor.

Mai mulţi copii, dar şi părinţi se rugau, joi dimineaţă, pentru micuţul Răzvan, care a trecut în nefiinţă în urma unui accident stupid.

altar in memoria lui Razvan, copilul calcat de masina
altar in memoria lui Razvan, copilul calcat de masina

Vă reamintim că un băiat de şapte ani a murit după ce a fost călcat de o maşină în spatele blocului în care locuia. Accidentul s-a produs pe strada Barbu Lăzăreanu, când un VW Touareg cu numere de Italia a pătruns într-o parcare.

Copilul, care se juca în zonă şi care se afla la bunică, a ieşit în faţa maşinii, iar şoferul nu a mai putut să îl evite. În urma impactului, minorul a decedat pe loc.

altar in memoria lui Razvan, copilul calcat de masina
altar in memoria lui Razvan, copilul calcat de masina

Maşina era condusă de o tînără de 36 de ani, Mirela Valentina Talpan, care se află în stare de şoc şi zeci de minute după accident nu a putut părăsi autoturismul.

Potrivit Poliţiei, femeia s-a pierdut în momentul în care copilul i-a ieşit în faţă şi nu a mai frânat, trecând peste capul acestuia.

Tragedie! Copil călcat mortal de un VW Touareg. VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *