Fostul primar Cătălin Flutur a dat de băut clienţilor unui club

trupa fara zahar la Tex Club BotosaniFostul primar al Botoşaniului, Cătălin Flutur, a dat de băut tuturor clienţilor unui club din Botoşani. Acesta a mers, miercuri seară, să urmărească partida Steaua- Legia Varşovia în noul Tex Club de pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar la pauză a cerut chelnerilor să asigure câte un rând de băutură tuturor celor care se aflau în acel moment în bar.

Flutur a vrut să marcheze, în acest mod, nu faptul că Steaua conducea la pauză cu 1-0, ci faptul că, în urmă cu o săptămână, a devenit bunic. Fiul acestuia, Mircea, i-a adus primul nepot.

Am fost invitat, dar nu am reuşit să ajung la inaugurare, aşa că am fost aseară (n.r.- miercuri seară). Aşa am considerat că trebuie să ofer ceva de băut”, a spus Flutur.

Cătălin Flutur este bunic!

3 thoughts on “Fostul primar Cătălin Flutur a dat de băut clienţilor unui club

  1. Penibil!Mai rămâne sa impinga carutul prin oraș sa impresioneze batranelele cat de blajin si familist este…Încălzirea si-o face deja pe FB :-)))

  2. FELICITARI CATALIN FLUTUR!AS VREA SA STIU DACA MORTARIUC ARE CURAJ SA MERGA LA O EMISIUNE TV IMPREUNA CU FLUTUR PT.CO DEZBATERE PE PRINCIPII,ETC. PUN PARIU CA NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *