Portariuc şi Ţurcanu şi-au lansat rapoartele la un an de mandat. Urmăreşte-le integral!

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi-a prezentat activitatea din primul an de mandat într-un clip de şapte minute, inscripţionat pe 500 de DVD-uri, dar şi într-o broşură multiplicată în 150.000 de exemplare. În acelaşi timp, primarul Ovidiu Portariuc a editat o broşură de 32 de pagini, multiplicată de 30.000 de ori.

Ambele forme de propagandă mai mult politică decât administrativă au fost realizate cu bani de la bugetul judeţului şi, respectiv, de la bugetul local al municipiului Botoşani.

„Starea judeţului Botoşani” cuprinde investiţiile Consiliului Judeţean în domeniul infrastructurii rutiere, dar şi a reţelelor de apă şi canalizare. De asemenea, Ţurcanu se laudă cu reabilitarea Spitalului Judeţean, cu târgul Agro Zoo, cu proiectele de reabilitarea a unor unităţi sociale din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, dar şi cu întâlnirile cu ambasadorii. Totodată, Ţurcanu susţine că albumele de prezentare a judeţului, care au fost distribuite principalelor personalităţi ale ţării, au promovat imaginea Botoşaniului.

Vezi aici filmul de şapte minute „Starea judeţului Botoşani” prezentat de Florin Ţurcanu!

Raport de primar- Ovidiu PortariucDe partea cealaltă, raportul lui Ovidiu Portariuc este structurat pe mai multe capitole, printre care „Repectarea promisiunilor”, „Proiecte majore”, „Proiecte în desfăşurare”, „Echilibrarea financiară”, „Alături de cetăţeni”, „Obiective 2013- 2014”.

În capitolul despre respectarea promisiunilor, primarul vorbeşte de locuri de muncă, de locuinţe, de combaterea corupţiei, de controale în pieţele agroalimentare, de informatizarea serviciilor Primăriei, de consultarea permanentă a cetăţenilor, dar şi de gestionarea problemei câinilor comunitari.

În „Proiecte majore”, el face trimitere la Parcul Cornişa, Centrul Vechi, infrastructura rutieră, parteneriatul cu municipiul Suceava  şi relaţiile comerciale şi diplomatice.

Vezi aici raportul scris al primarului de Botosani, Ovidiu Portariuc – partea I

Vezi aici raportul scris al primarului de Botosani, Ovidiu Portariuc- partea a II-a

 

 

3 thoughts on “Portariuc şi Ţurcanu şi-au lansat rapoartele la un an de mandat. Urmăreşte-le integral!

  1. Traducere = ati cheltuit o gramada mare de bani, ati tras spagile (vezi bani dati de D-l Turcanu la inchirierea unei pensiuni de ziua lui) vati schimbat masinile… unu din voi casa …. Nu va dati seama cat de penebili sunteti?

  2. Stimati Domni conducatori ai muncipiului si judetului Botosani.
    Voi cei pentru care noi cu ajutorul carora ati ajuns unde sunteti nu va dati seama ca pe umerii dumneavoastra ar trebui sa stea respectul oamenilor de valoare din Botosani si din judet? Pina cind vom mai suporta minciuna,falsul,prefacatoria lipsa respectului fata de inaintasi,de cei de linga noi,de familiile care au ales aceasta varianta mituindu-i cu caldari si cu pelerine galbene.Noi avem varianta schimbarii si a sanctionarii celor care ne cheltuiesc fara mila banii,ne vom constitui intr-un detasament de avangarda si vom supraveghea de indata cheltuirea banilor supti de la noi.Vom veghea zilnic unde merg masinile de la Consiliul Judetean si vom sesiza Corpul de Control al Guvernului.Vom demonstra ca la BOTOSANI Mai sint oameni de valoare pe care trebuie sa ii respectam.
    Cu stima si admiratie.
    PS Sper ca nu trebuie Domnule Turcanu sa trebuiasca sa va predau Teorema lui Pitagora generalizata.
    Si eu si altii cu respectul pe care il am fata de institutia unde nu ar trebui sa lucrati!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *