Ţurcanu îşi trimite oameni sub acoperire la Spitalul Judeţean. Vezi motivul!

aglomeratie upuPresedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a pus gand rau angajatilor de la Unitatea de Primire Urgenta. El va trimite persoane sub acoperire la UPU si Spitalul Judetean, pentru a vedea daca personalul medical conditioneza actul medical. Turcanu sustine ca socrul sau a avut nevoie de ingrjiri medicale la UPU, fiind nevoit sa astepte zeci de minute  pentru ca intr-un tarziu sa-l ia la consultatii cineva.

Daca conditioneza actul medical, atunci avem o problema. Am foarte multe informatii, mesaje, pe care le am pe telefonul public ca se conditioneaza actul medical. Daca nu aprinzi becul, nu rasare soarele. Eu ii respect, nu acuz pe nimeni, dar nu pot sa conditionezi chestiunea asta. Pe ala care aprinde becul il iei la rand, pe celalalt il lasi sa stea la rand. A fost tatal Roxanei (socrul presedintelui CJ) si nu a spus cine e, iar daca nu aprindea becul murea pe hol„, a spus Turcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu îşi trimite oameni sub acoperire la Spitalul Judeţean. Vezi motivul!

  1. pai domnule Turcanu numai cand o patesti iei atitunine?ar trebui facuta treaba asta mai de demult.ia zi ti se pare normal sa fug cu copilul in brate la urgenta si paznicul sa fuga dupa mine pana inauntru la primire urland sai platesc parcarea ca suna jandarmeria si imi face probleme?ce trebuia sa fac?sa pun copilul jos pe asfalt sa ma caut la 3 dimineata de bani si sa astelpt sa-mi taie dobitocul chitanta?unii oameni chiar nu au ce cauta in societate si mai ales angajati sunt dea dreptul incredibili.pacat ca nu sa filmat ca era de rasul tarii ce sa intamplat.dupa ce am ajuns la urgenta constat o alta surpriza ca in fuga mea disperata sa ajung cu copilul la urgenta la 3 dimineata era absolul obligatoriu sa am la mine certificatul de nastere al copilului ca fara ala nu se poate.bine ca se pot interna aurolaci fara acte si plin de alcool.acuma sa imi spuneti pentru ce vreti voi salarii marite ca sunteti incompetenti unii din voi.2 zile la rand la urgenta si am plecat de fiecare data cu 2 diagnostice diferite medicii contrazicandu-se unul pe celalalt.cei ce nu se simt in comentariul meu mii de scuze daca v-am adus jigniri

  2. ….pai nu te conditioneaza nimeni, in mod explicit , dar, vei vedea ca daca nu cotizezi nu te baga nimeni in seama….Chiar daca te interneaza te ţine cu 2 pastile de algocalmin si nu-ti fac decit 2-3 analize si iti spun ca n-ai nimic….Vei vedea, cu uimire, cum alti pacienti, cu o stare mai buna, (care au cotizat) sunt bagati in seama, li se dau medicamente iar tie nici nu-ti spune sa cumperi si nici nu-ti dau… vreti exemple..?? Va pot da cu zecile….Explicati-mi cum din salarii de bugetari ,,umflatii” de doctori au vile, au masini, au copii la studii in strainatate, au conturi burdusite in lei si euro etc..??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *