George, botoşăneanul câştigător la Dansez pentru tine, jefuit! Bunurile furate, la fel de scumpe ca garsoniera lui

Ghinioanele par să se ţină de George Boghian, câştigătorul ultimei editii a concursului Dansez pentru tine de la Pro TV.

George Boghian, care a dansat la inceput cu Monica Davidescu si apoi cu Roxana Ionescu, s-a trezit ieri noapte cu apartamentul spart si cu bunuri furate in valoare de 30.000 de euro.

George si-a cumparat o garsoniera in valoare de 35.000 de mii de euro, pe care la mobilat-o si pe care hotii au spart-o in noaptea de duminica spre luni cand se afla la iubita sa.

Cand s-a intors a doua zi, a gasit casa vraiste si a observat ca lipseste televizorul, haine, ceasuri si alte bunuri, toate de valoare.


Sursa: Libertatea

2 thoughts on “George, botoşăneanul câştigător la Dansez pentru tine, jefuit! Bunurile furate, la fel de scumpe ca garsoniera lui

  1. si se mai duce sa se planga ca nu are bani si ca e negajit.uite la el ce mobile are si sa ai haine si ceasuri in valoare de 30 de mii tre sa fie cateva.eu muncesc de ceva vreme pe unde pot prin lumea asta si nu imi permit o garsoniera de 35ooo de mii si haine cam tot de aceeasi suma.o natie de pupincuristi si de cersatori.nu toti dar cei mai multi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *