Uvertura Mall anunţă inaugurarea clubului de bowling. Vezi detalii!

bowlingUvertura Mall Botoşani anunta deschiderea clubului de bowling si biliard Chicago Club. Deschiderea va avea loc, vineri, 7 iunie 2013, incepand cu ora 18:30. Clubul, care va deveni noua atractie din zona de divertisment a Uvertura Mall, se desfasoara pe o suprafata de 1.650 mp si pune la dispozitia clientilor sai 6 piste de bowling „glow in the dark”, dotate cu bumpere ajutatoare pentru copii, 20 de mese de biliard cu design sportiv si elegant precum si un Sport Pub cu mese de tenis si darts. Mesele de biliard sunt identice cu cele folosite la turneele europene si raspund tuturor standardelor pentru organizarea in aceasta locatie a unor campionate internationale.

Inaugurarea clubului va fi marcata de evenimentul „Night in the city” ai carui promotori sunt Gabi Visoiu, de 4 ori campion mondial la biliard artistic si de 3 ori campion mondial cu echipa Europei si Babken Melkonyan, campion national la snooker in 2010 si detinator a numeroase titluri la nivel European. Concursuri cu premii, spectacol Trick Shot, lovituri spectaculoase pe masa de biliard si un strop de magie: 14 bile dintr-o lovitura, trasee ale bilei albe care par sa sfideze legile fizicii sunt surprizele pe care Uvertura Mall le-a pregatit pentru clientii sai, la inaugurarea primului club de bowling si biliard din Botosani.

Mai mult decat atat, jucatorii de bowling si biliard care vin sambata si duminica la Chicago Club din Uvertura Mall  vor deveni membri ai clubului  si vor primi cardul Chicago Club care le ofera o reducere de 15% la bowling si biliard, timp de un an.

2 thoughts on “Uvertura Mall anunţă inaugurarea clubului de bowling. Vezi detalii!

  1. Ar fi bine ca cei din Uvertura sa-si plateasca si datoriile catre constructori. S-au vazut cu treaba finalizata si acum ii doare’n basca de cei ce-au muncit pentru ei. Sunt niste nesimtiti. Le urez sa aibe susces cu Mall-ul, la fel cum i-si platesc ei datoriile. Tepari ordinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *