Un şofer de autocar din Botoşani a accidentat mortal un sucevean

accident caruta politieUn bărbat în vârstă de 42 de ani a murit, iar un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav după ce căruţa cu care aceştia se deplasau a fost izbită de un autocar. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17.30, pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni din Dorna Candrenilor.

Conform anchetei preliminare a poliţiştilor rutieri, căruţa trasă de doi cai, care se deplasa pe sensul de mers spre Vatra Dornei, a intrat brusc pe sens opus, în faţa unui autocar înmatriculat în Botoşani, care se deplasa spre Italia, condus de Ioan Grigoruţă, din Botoşani.

Impactul a fost devastator pentru atelajul hipo. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, Dumitru Candrea, a fost preluat de o ambulanţă în stare foarte gravă şi transportat spre Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, acesta nu a mai ajuns până la Suceava, decedând în ambulanţă. Al doilea ocupant al căruţei, Ioan Pardău, în vârstă de 26 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, având leziuni grave.

Pasagerii autocarului au fost preluaţi de un alt autocar al firmei din Botoşani, spre Italia.

Accidentul de vineri după-amiază este al doilea grav din această săptămână în care a fost implicată o căruţă. Miercuri, pe DN 2H, la intersecţia cu drumul comunal dinspre Horodnic de Jos, o căruţă a fost făcută praf de o maşină după ce conducătorul atelajului a intrat pe drumul naţional fără a se asigura. Cei doi pasageri din căruţă au fost răniţi, unul dintre ei grav.

Sursa: Monitorul de Suceava

2 thoughts on “Un şofer de autocar din Botoşani a accidentat mortal un sucevean

  1. pacat.. pentru ca soferul ca un experimentat ce era putea sa evite aceasta tragedie deoarece circula prin localitate, trecind printr-o statie de autobuz si apoi cu caruta sub roti peste o trecere de pietoni…….!!!!!???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *