Procurorii schimbă încadrarea faptelor în cazul tânărului care şi-a ucis fosta iubită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a procedat la schimbarea încadrării juridice a faptei săvârşite de tânărul care şi-a ucis cu bestialitate fosta iubită, eleva de la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi. Astfel, inculpatul Catalin Vasile Andronicese, va fi judecat pentru infracţiunea de omor deosebit de grav şi nu omor calificat.
În după – amiaza zilei de 29 aprilie, inculpatul a aşteptat victima, elevă la o unitate de învăţământ din mun. Dorohoi, care făcea naveta în localitatea de domiciliu şi a înjunghiat-o în zona toracelui după care a stropit-o cu benzină şi a incendiat-o.
Având în vedere concluziile medico – legale coroborate cu probele administrate în cauză s-a apreciat că fapta inculpatului întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de „omor deosebit de grav”, aceasta fiind săvârşită prin cruzimi.
Facem precizarea că punerea în mişcarea  a acţiunii penale, este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Gelozia l-a băgat după gratii! Tânărul care şi-a înjunghiat fosta iubită, arestat pentru 29 de zile

Eleva ucisă de fostul iubit, condusă pe ultimul drum de sute de oameni. FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *