Şocant! O adolescentă a murit după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată

poza hiliseu horia
Cazul şocant a avut loc chiar în centrul comunei Hilişeu Horia, sub ochii sătenilor

Caz şocant la Botoşani. O adolescentă de 17 ani a fost stropită, luni după-amiază, cu benzină şi a fost incendiată. Totul s-a întâmplat în localitatea Hilişeu Horia, în momentul în care eleva cobora dintr-un autobuz. Ea a fost aşteptată de un tânăr de 23 de ani, a fost stropită cu carburant şi i s-a dat foc. Fata a fost şi înjunghiată de trei ori, în sân, abdomen şi picior.

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră, aflat în zonă, a intervenit. Un agent a sărit cu o patură şi a stins focul, iar celălalt a fugit după agresor.

L-a urmărit până la domiciliul acestuia, însă, pentru că nu putea intra în locuinţă, a sunat la 112. Tânărul de 23 de ani a fost ridicat de Poliţie.

Nicoleta Bacinschi, elevă la Colegiul Regina Maria Dorohoi, a fost preluată de un echipaj SMURD, dar a murit la scurt timp în drum spre spital.

Bărbatul, care este fostul iubit al fetei, a fost găsit la domiciliu şi a fost reţinut. El se numeşte Cătălin Andronicesei şi are antecedente penale.

4 thoughts on “Şocant! O adolescentă a murit după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată

  1. Nu merita sa manance pe banii statului 25 ani. Ar trebui introdusa munca silnica, ca sa produci minim de doua ori cat cheltuie statul cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *