O firmă din Botoşani a cotizat, în alegerile din 2012, atât la USL, cât şi la PDL

baniO firmă din Botoşani apare în topul celor mai generoşi cotizanţi la partidele politice în campania electorală din 2012. Societatea comercială Victor Construct a donat Uniunii Social Liberale nu mai puţin de 170.000 lei, fiind pe locul al doilea în topul naţional al sponsorilor, după societatea Vimax Impex STRL Tulcea. În total in 2012, de la persoane juridice, USL a primit donaţii în valoare de 2,19 milioane de lei.

Interesant este că firma patronată de Victor Mihalachi a sponsorizat şi Partidul Democrat Liberal , căruia i-a asigurat o finanţare de 50.000 de lei. De altfel, Mihalachi a şi fost membru PDL. La nivel naţional, PDL a primit în 2012 aproape 1,7 milioane de lei de la societăţi comerciale.

Victor Construct se află pe locul al treilea în clasamentul sponsorilor PDL, după Socep SA, Constanţa, cu 140.000 lei, şi Cotroceni Park SA Bucuresti cu 100.000 lei.

5 thoughts on “O firmă din Botoşani a cotizat, în alegerile din 2012, atât la USL, cât şi la PDL

  1. Zoitani-Adaseni, satul de bastina al lui Victor Mihalaci este plin de oameni sarmani, nevoiasi. Zona mai este denumita patria tizicului datorita combustibilului folosit de oamenii locului. Daca voia sa fie OM mai bine daruia cei 2 miliarde de lei vechi satenilor din micul sau satuc si nu trogloditilor de la putere. Era o fapta crestineasca si ar fi demonstrat ca este un OM care nu si-a uitat radacinile. Dar asa … nu este decat o spaga pentru viitoare oportunitati. Pacat. Pacat ca atunci cand esti sus uiti de unde pleci. Pacat ca arunca cu banii in poala unor martide care-i cheltuie aiurea pe afise si campanii tampe. PACAT CA NU E OM CRESTIN ! L-am apreciat intr-o vreme si l-am felicitat chiar. Dar s-a dovedit tot neam de Dinu Paturica!

  2. Si degeaba ca aistia n-or sa puna botu ca-i urmareste DNA-ul asa ca …teapa.
    Tre sa mai si luam, nu numai sa dam tepe.
    C’asa-i in tenis

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cum adica? Am ajuns in hahul in care un membru PDL sustine campania USL? Cred ca numai in Romania e posibil asa ceva.

  4. „PUTEREA LUCRULUI BINE FACUT”Cum sa locuiasca mister presedinte in apartamentul din St.Luchian si cum sa castige lucrarile cu primaria si CJ-ul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *