Vezi de unde proveneau cele zece tone de alcool confiscate în urmă cu trei zile

alcool confiscatCele zece tone de alcool confiscate în urmă cu trei zile de inspectorii Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Botoşani provin de la societatea comercială Coroana Moldovei, patronată de fraţii Dragoş şi Bogdan Aniculăesei.

Ca urmare a controlului s-a constatat că societatea respectivă a utilizat ca materie primă, pentru producerea cantităţii de 10 224 litri amestec de băutură spirtoasă, alcool etilic cu o concentraţie sub 96% în volum. Acest fapt încalcă prevederile Legii 571/2003 privind Codul fiscal: „Comercializarea în vrac şi utilizarea ca materie primă a alcoolului etilic cu concentraţie alcoolică sub 96,00% în volum pentru fabricarea băuturilor alcoolice, este interzisă”.

Administratorii de la Coroana Moldovei şi-au recunoscut vina, plătind deja amenda. Deşi sancţiunea dictată de DJAOV Botoşani a fost de 100.000 de lei lei, firma a plătit, în 48 de ore, doar 10.000 de lei, adică jumătate din amenda minimă de 20.000 de lei prevăzută de lege.  

Alcoolul se află în custodia DJAOV, urmând a fi distrus, pe motiv că este impropriu consumului.

Peste 10 tone de alcool confiscate de la o societate din Botoşani de inspectorii vamali

One thought on “Vezi de unde proveneau cele zece tone de alcool confiscate în urmă cu trei zile

  1. Asa sa faceti mereu domnilor , spuneti cu voce tare numele hotilor si pastratii sub vizor , ca astia recidiveaza. Si amenzile sa fie consistente, ca 10 ooo de lei este,, vax albina crema puca’ ‘, pentru alcoolistii astia carora daca le taie cineva teava, sunt morti, se pun in streang de suparare. Iata ce mai ,,oameni de afaceri ‘ ‘sunt si fratii Aniculaesei ! Niste hoti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *