Florin Ţurcanu despre tatăl său: O să facă afaceri până o să moară. Este dreptul lui să facă afaceri în România

florea turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu-i are nimic ce să-i reproşeze tatălui său după ieşirea nervoasă în faţa unor ziarişti din Germani. El a spus că îşi respectă părinţii şi că tatăl său, în vârstă de 70 de ani, o să facă afaceri până o să moară.

Dacă analizăm foarte bine, mama şi tata nu ţi-i poţi alege. Eu niciodată nu o să reneg părintele meu care mi-a dat viaţă. Bun, rău, este al meu. Nu duc părinţii la azil cum îi duc alţii, atunci când s-au văzut boieri. Este tatăl meu, mama mea şi îi respect şi o iau ca atare. Lumea o să mă aprecieze pozitiv, negativ, eu mi-am respectat tata până la 70 de ani şi vreau să îl respect câte zile o mai avea. A făcut afaceri după revoluţie. nu a apărut aşa peste noapte şi o să facă afaceri până o să moară. Este dreptul lui să facă afaceri în România„, a mai spus Ţurcanu.

Tatăl preşedintelui CJ, Florea Ţurcanu, deţine un abator în Dracşani.

Scandal internaţional: Tatăl lui Florin Ţurcanu, acuzat că a agresat jurnalişti germani

3 thoughts on “Florin Ţurcanu despre tatăl său: O să facă afaceri până o să moară. Este dreptul lui să facă afaceri în România

  1. Normal ca trebuie sa-i lasam pe cei mai apropiati cu afacerile pana la moarte, ca altfel pe ce nume mai trecem firmele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *