Florin Ghiorghiţă neagă furtul de apă. El spune că vila e pe numele tatălui lui

Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Fostul viceprimar al Botoşaniului, Florin Ghiorghiţă, neagă orice acuzaţie privind furtul de apă din reţeaua Nova Apaserv. El susţine că o acţiune împotriva sa este un abuz atâta timp cât el nu este proprietarul construcţiei vizate de anchetă.

„Ceea ce este legat de scandalul respectiv este vorba de o proprietate a tatălui meu şi în niciun caz de o oproprietate a mea şi nu poate fi iniţiată un proces penal atâta timp cât eu nu am o proprietate la care să am o astfel de problemă”, a spus Ghiorghiţă, care nu înţelege de ce s-a sesizat Parchetul în acest caz.

Fostul viceprimar susţine că are în vedere să se îndrepte împotriva persoanelor care au făcut denunţ calomnios pe numele său, unul dintre cei vizaţi fiind preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Procurorii îl cercetează pe fostul viceprimar Ghiorghiţă pentru furt de apă

2 thoughts on “Florin Ghiorghiţă neagă furtul de apă. El spune că vila e pe numele tatălui lui

  1. Da de unde a avut taticu tau bani sa isi faca fortareata aia? de la dragu de tine… panselute unn electromotor,un cardan ceva de la dezmembrarile pe care le detii la serele de la cismea. pardon nici alea nu sunt pe numele tau… curios nu ai nici o afacere si nici un salariu extraordinar de mare incat sa iti permiti sa iti faci o casoaie ca aia si cu piscina si cu masina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *