Accident mortal la Leorda. Un bărbat care se afla pe un scuter a murit

accident leorda scuterUn bărbat de 69 de ani care conducea un moped a fost accidentat mortal, vineri la amiază, pe raza localităţii Leorda. Acesta a încercat să facă un viraj la stânga fără a se asigura, fiind lovit de o autoutilitară Fiat, înmatriculată în Bulgaria (aparţinând Urgent Curier), care intrase deja în depăşirea sa. Conducătorul scuterului, Dumitru Roşu, a murit pe loc, iar şoferul de 25 de ani, Gheorghe Ovidiu Purav, nu a fost rănit.

Şoferul de pe Fiat a întrat în depăşirea mopedului încălcând linia continuă, moment în care şi mopedistul, fără să se asigure, a făcut stânga. Mopedistul a decedat pe loc. Şoferul autoturismului nu era băut„, a declarat Gabriel Miron, ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

accident scuter leordaPoliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

5 thoughts on “Accident mortal la Leorda. Un bărbat care se afla pe un scuter a murit

  1. De asta trebuie interzise mopedele, autoturismele, avioanele, metrourile , vasele de croaziera,etc.! De asta trebuie interzisa …viata! CE ABERATIE!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cum drak sa se asigure daca omul a semnalizat stanga? El trebuia sa se asigure din fata nu din spate. Daca ala cu Fiatul merge cu 160 km/h nici Maica Tereza nu te mai asigura. Da na, tot mortul e vinovat. Ca asa e legea la noi, mori cu dreptatea de gat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *