Senatorul Grigoraş cere taxe mai mari pentru maşinile Euro 2 şi Euro 1

Viorel Grigoras in senatSenatorul liberal Viorel Grigoraş cere ca proprietarii de maşini cu normele de poluare non-euro, Euro 1 şi Euro 2 să plătească un timbru de mediu mai mare. El a făcut, marţi, o declaraţie politică în Parlament în care arată că „maşinile care constituie un pericol pentru mediu (non-euro, euro 1, euro 2 sau 3) beneficiază de taxe prea mici pentru a fi descurajant pentru populaţie să le cumpere”.

De asemenea, Grigoraş şi-am manifestat convingerea că taxa pe maşini ar putea fi principala sursă de finanţare a proiectelor de mediu.

Dacă aceste taxe ar fi corect folosite ar putea deveni principala sursa de finanţare pentru programe de îmbunătățire a calității aerului în România”, a precizat Grigoraş.

6 thoughts on “Senatorul Grigoraş cere taxe mai mari pentru maşinile Euro 2 şi Euro 1

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sincer…nu stiu,dar avand in vedere „calitatile” doamnei ministru precum ca masinile care au filtre de particule polueaza mai mult este o aberatie .. sau face parte din familia doctorilor docenti din perioada Elenei Ceausescu???oare gandeste sau se face ??

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    oare doamna ministru gandeste ceea ce spune in legatura cu filtrul de particule??? sau este ruda de gradul 1 cu doamna elena ceausescu „”doctor docent”” ciudat .. nu cred ca toti producatorii de autovehicule au pus acel filtru de dragul de a fi pus….dar nah … asa e in romania…furt la drumul mare si pe fata…. nu e corect.. si in plus .. de ce sa platesc mai mult ca am masina cu motor diesel si nu pe benzina??care este motivul?? sau de acum o da`m pe rasism.. caci altfel nu ii poti spune

  3. Dacă omul ăsta care lucrează în domeniul transporturilor spune asta, cred ca știe de ce.. sa nu ajungă România cimitirul Europei și sa ajungă pe străzi și în transportul public mașini care poluează și ne pun pe toți în pericol

  4. Inca un „parasutist”ajuns in Parlament, dar ce usor e sa vorbesti cand nu gandesti. Alo! Grig”draga” vrei sa mergem toti cu autobuzele tale ca pe vremea lui „Ceasca”?

  5. Se intreaba defutatul care este puterea de cumparare a romanilor ? Pot ei (cei cinstiti, nu cei ce ling clantele pe la partide) sa-si cumpere masini noi ? Cind a debitat asta in capul lui grigoras cei doi neuroni dormeau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *