Fiul lui Costel Şoptică a demisionat din cabinetul lui Gireadă

Razvan Soptica
Razvan Soptica. Foto: Facebook

Fiul deputatul liberal Costel Şoptică a demisionat, vineri, din cabinetul parlamentar al deputatului Verginel Gireadă. În urma acuzelor de imoralitate privind schimbul de copii dintre cei doi parlamentari, Răzvan Codruţ Şoptică a decis să renunţe la funcţia de referent în biroul deputatului Gireadă.

Demisia sa a fost înaintată conducerii Camerei Deputaţilor. Gestul său survine la scurt timp după ce şi Institutul de Politici Publice a cerut Camerei Deputaţilor cu privire la această situaţie.

Prin angajarea mea ca referent nu am încercat nicio clipă „fentarea” inspectorilor ANI sau să fiu parte a unui „schimb de copii”, după cum maliţios s-a vehiculat în media locală şi naţională, dar mai ales nu am avut nicio intenţie de a sfida electoratul român atât de important în tot ce înseamnă activitatea politică o desfăşor„, a afirmat tânărul demisionar.

Acesta îşi cere scuze public tuturor persoanelor cărora „fără cea mai mică intenţie le-am creat neplăceri sau au suferit prejudicii de imagine prin angajarea mea în funcţia din care astăzi demisionez„.

Răzvan Şoptică susţine că salariile pe care le-ar fi încasat de la deputatul Gireadă ar fi fost donate Centrului de bătrâni de la Leorda.

Schimbul de copii dintre deputaţii Gireadă şi Şoptică provoacă un scandal naţional

Deocamdată, fiica lui Verginel Gireadă, Andreea Cristina Gireadă, rămâne consilier în cadrul biroului parlamentar al lui Costel Şoptică.

 
Redăm integral comunicatul lui Răzvan Şoptică:
 

Pe această cale, aduc la cunoştinţa opiniei publice demisia mea din funcţia de referent în cadrul Biroului Parlamentar al domnului deputat Dumitru-Verginel Gireadă. Precizez că prin angajarea mea în funcţia de referent nu am încercat nicio clipă  „fentarea” inspectorilor A.N.I. sau să fiu parte a unui „schimb de copii” după cum maliţios s-a vehiculat în media locală şi naţională, dar mai ales, nu am avut nicio intenţie de a sfida electoratul român, atât de important în tot ce înseamnă activitatea politică pe o care o desfăşor. Ocuparea funcţiei de referent a reprezentat încununarea activităţii de voluntariat desfăşurată în cadrul Partidului Naţional Liberal, pe întreg parcursul anului 2012, an în care împreună cu ceilalţi colegi am desfăşurat activitate specifică atât în campania electorală de la alegerile locale, continuând cu referendumul de demitere a Preşedintelui României, cât şi cu prilejul alegerilor parlamentare. Am stabilit de la bun început cu domnul deputat ca drepturile salariale care mi s-ar cuveni pentru activitatea prestată să fie donate Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Leorda.
 Mulţumesc domnului deputat pentru încrederea acordată şi îi promit că voi continua activitatea începută cu aceeaşi tenacitate, demisia mea din funcţia de referent neinfluenţând în niciun fel lupta la care m-am angajat ca voluntar, încă din momentul începerii campaniilor electorale.
 Retoric, însă, nu pot să nu întreb, probabil şi în numele altor tineri din generaţia mea, ce şanse de a începe o carieră mai are un tânăr în România contemporană, dacă în situaţia particulară aprig discutată în presa ultimelor zile, nimeni nu a pus în balanţă faptul că sunt student în anul II la Facultatea de Arhitectură G.M. Cantacuzino Iaşi, că sunt posesor al Certificatului ECDL Core, al Certificatului de competenţă lingvistică eliberat de University of Cambridge sau că am absolvit Colegiul Naţional „A.T. Laurian” Botoşani secţia Matematică-Informatică, ci doar calitatea mea de a fi fiul tatălui meu.
 Cer public scuze tuturor persoanelor cărora, fără cea mai mică intenţie, le-am creat neplăceri sau au suferit prejudicii de imagine prin angajarea mea în funcţia din care astăzi demisionez.
 

Cu stimă,
RĂZVAN-CODRUŢ ŞOPTICĂ

20 thoughts on “Fiul lui Costel Şoptică a demisionat din cabinetul lui Gireadă

  1. De faptul ca ai fost elev submediocru la Eminescu si te-ai transferat la sinecura de liceu Laurian, sa dobandesti medii mari pentru admiterea la facultate de ce nu pomenesti?

  2. Daca ar fi Tepes cel adevarat l-ar trage in TEAPA pe acest TEPES CLONAT! Habar nu ai pe ce lume traiesti! La arhitectura se intra pe baza de EXAMEN fraiere…..asta daca stii ce este acela un examen. Acest examen este unul din cele mai grele…..fraiere ! Dar stai…cred ca de fapt tu ba…..TEPES CLONAT….ai intrat la facultate pe baza de dosar!! Hai pa….FRAIERE !!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ai uitat sa treci in CV scoala de soferi si cursurile de inot. Sint in Botosani cel putin 100 de tineri cu CV mai bun ca al tau dar fara tata deputat care nu au loc de munca. Multa bafta in continuare , e posibil sa fii un baiat bun dar opinia publica sa te fi judecat gresit.

  4. Mai , Razvanel dragule, asculta tu ca vreau sa-ti transmit o…soptica; -tu a-i auzit vreo data cine este acest gireada ? Pai tu la biroul acestui INFRACTOR, vrei sa-ti etalezi cunostintele dobandite prin cursurile ce le-ai insiruit aici? Ia-ti baiete soarta in propriile maini si daca chiar ai ceva circonvolutiuni pe creier, nu intra in jocurile lui taica-tu si cu atat mai putin ale lui gireada , c-ai pornit-o PROST! Daca n-ai , cum se spune in jargon, sange-n bocanci si te bazezi pe portofelul lui tata si nu pe capul tau, atunci nu mai ramane nimic de spus decat ca , ESTI DE-AL LOR SI VAIA CON DIOS! Dar atentie ! Tot timpul vei auzi ZANGANIT DE CATUSE, oriunde te-ai afla!

  5. Admiterea la arhitectura= CONCURS
    Fa tu Tepes facultatea de arhitectura pe baza mediilor mari, dar la Spiru!
    Informeaza-te intai si apoi vorbeste.

  6. Fraier esti tu, ala care imi dai mie replica. Iti recunosc stilul agresiv, mai sopticule jr. Eu am facut facultate cu admitere 100%, nu ca tine la arhitectura, unde iata metodologia de admitere: „Media de admitere se calculeaza astfel:

    80% Desen tehnic si Desen liber (proba eliminatorie – nota minima 5.00)
    20% BAC”. Asa ca mucles, referentu’ lui tata!

  7. cat de penibili puteti fi,voi aesti comentatori va credeti mai destept decata acest tanar,ce ar trebui sa faca ,sa plece din tara sa isi aute de munka in afara din cauza ca tatal sau e deputat,si de akum nu se mai poate anagaja niciunde,k automat is p pile….penibilitatea a a juns la maxim,cred ca va roade invidia ca acest tanar isi poate castiga existenta si sg….tristilor ce sunteti,lasa omul in pace sa faca ce vrea cu viata lui,….si despre gireada,nu cred ca tia luat painea d la gura…sunteti o gloata de jegosi ordinari,care nu aveti ce face si mancati la ……verginel aa ajutat multa lume si se vede k numai niste mincinosi il pot injosi…sunteti penibili rau…..la colt cu voi

  8. Mai ,,geniul” PROSTIEI, ca dupa cum siluiesti limba romana, nu poti fi altceva !… aici nu-i cere nimeni mediocrului Razvanel , sa plece din tara , sau sa nu-si mai gaseasca de munca ,pentruca moare lumea de invidie. Nu, cap de tinichea, oamenii sunt pe drept cuvant scandalizati ,ca este un aranjament intre acesti MAFIOTI, pe bani publici. Ma! tu pricepi despre ce-i vorba? BANI PUBLICI MANARITI DE M-A-F-I-E ! Numai daca esti ma-sa, sau tat-su , poti sa gandesti atat de subiectiv!…Veniti fratilor cu picioarele pe pamant si nu va mai basicati asa cand sunteti prinsi cu mata-n sac , ca-i satula lumea asta de HOTI DIN BANII BUGETULUI ASTA ,PE CARE- L NENOROCITI VOI, HOTII DIN POLITICA. Angajati-va desteptii lumii , la privat si rupeti lantul acolo castigand bani cu sacul, (dar nu din contracte cu statul , ca banditul verginel) si nu va are nimeni grija , ramaneti niste ilustri necunoscuti ! Fira-ti ai dracului de LICHELE!

  9. NU TI-A CERUT NIMENI SA PLECE DIN TARA ,CA TATA SOPTIUCA ARE BANI,CA NU-L LASA CONU TURCANU FARA LUCRARI DE INVESTITII??? DAR DE CE SA NU LUCREZE SI UN ALT INTELECTUAL SARAC FARA IZBANDA DE VIITOR IN RANDUL OAMENILOR POLITICI LA ACESTE CABINETE PARLAMENTAR. DAR VOTANTI BOTOSANENI DIN COLEGIUL DARABANI SUNT NISTE……………………

  10. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce pot zice….fiecare are dreptatea lui in aceste comentarii….populatia Romaniei nu mai are rabdare…au tot fost pacaliti,probabil si de asta aceste nemultumiri cand un fiu de politician,ajunge asa de repede intr-o functie…Oricum,cred ca oricare dintre voi,care au comentat asa dur,daca ar fi ajuns deputat,senator…si ar fi avut ocazia sa isi puna copilul intr-o functie,o faceau cu ochii inchisi..asa e ADN-ul nostru…doar nu il trimiteai in confectii sa lucreze…

  11. Daniel, tu a-i auzit povestea aceea , tampitica e drept , despre cei trei copii ai lui Rokefeler, carora la majorat taica-su le-a dat cate o suta de dolari si i-a lasat liberi o saptamana sa faca ce vor ei? Poate ca da , poate ca nu ! Oricum , dupa o saptamana ,i-a chemat si fiecare a spus ce-a facut; – primul s-a distrat super, intr-un bar, – al doi-lea si-a cumparat niste haine frumoase, – ultimul a venit la taica-sul cu 200 de dolari , desi primise doar o suta. Analizand cele trei situatii , batranul multimiliardar a hotarat; – tu , care a-i venit cu 200 de dolari , esti mostenitorul caruia ii las spre administrare toata averea! Tu ai dreptate cand invoci ADN-ul. De aceea Romania nu este si nu v-a fi, ca America, nici macar ca Elvetia sau Austria, ca sa dau si exemple de tari mai mici . Cum sa avem noi o tinuta regala , cand presedintele nostru joaca tananica in hora tiganeasca?!… Cum sa tinem noi la moralitate si prestigiu, cand politicienii , magistratii , politistii , sunt capii MAFIEI?! Nu voi uita pana la moarte (si sunt sigur ca moartea la mine v-a veni in ultima zi de viata), cum colonelul Soric, dela IPJ Neamt a spus ; ,,CE-AVETI CU MARARU , CE NUMAI EL DA BANI CU CAMATA ? DAU BANI CU CAMATA PROCURORI , JUDECATORI, POLITICIENI,…MULTI DAU CAMATA! O TEMPORA O MORE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *