RTV: Firma familiei Ţurcanu, implicată într-un scandal cu carne de cal

scandal carne de cal ANSVSA Mihai TurcanuAbatorului familiei preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, şi a preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Mihai Ţurcanu, este implicat într-un scandal privind etichetarea cărnii de cal drept carne de vită, anunţă România TV.

Potrivit postului de televiziune, este vorba de un lot de 100 de kilograme de carne de cal depistată la un comerciant din Ilfov, având etichetă de carne de vită.

Secretarul de stat Achim Irimescu de la Ministerul Agriculturii a declarat, la RTV, că ministrul Daniel Constantin a dispus o verificare prin intermediul Corpului de control.

El a subliniat că, după o primă verificare, vina aparţine comerciantului din Capitală, care a schimbat etichetele.

La rândul său, preşedintele ANSVSA, Mihai Ţurcanu, susţine că la mijloc este vorba despre un fals, care are ca scop disceritarea firmei din Botoşani şi a imaginii sale personale.

Nu are nicio legătură cu Carne Com. E vorba de o firmă din Alba Iulia, unde s-a găsit că unitatea respectivă falsifică etichetele şi activitatea nu este tocmai în regulă„, a spus Mihai Ţurcanu.

El spune că a sesizat Poliţia pentru a face anchetă în acest caz, implicată fiind în falsificarea etichetelor o firmă din Alba Iulia.

La noi nu s-a tăiat niciodată cal, pentru că nu suntem autorizaţiu. E o făcătură„, a spus Florin Ţurcanu.

Abatorul Florea Carn din Dracşani aparţine lui Florea Ţurcanu, tatăul lui Florin şi Mihai Ţurcanu.

Ţurcanu şi-a deschis abator. Vezi unde!

3 thoughts on “RTV: Firma familiei Ţurcanu, implicată într-un scandal cu carne de cal

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu trebuie trecut cu vederea acel abator.Sunt nascuta si crescuta in satul unde au abatorul cei din fam.Turcanu.De cand au abatorul acolo se sacrifica si cai.Cand animalul din curtea celor din sat are o problema si nu mai are mult de trait,nu conteaza ce e acolo se sacrifica,acesti oameni s-au imbogatit pe sanatatea altora,au avut alegatori mituindu-i,mi-e rusine sa spun ca provin din acelasi sat cu ei.Dar din nefericire sunt persoane publice si ne conduc in anumite domenii si sunt sigura ca acest comentariu este de prisos,deoarece acest scandal va fi bine musamalizat.Mi-as dori din suflet sa nu mai fim condusi de oameni care au o diploma de studiu doar prin puterea spagii,mi-as dori ca acesti oameni sa plateasca intr-o zi pentru raul pe care l-au facut multora in goana dupa bani…etc …si …amd…

  2. Vlad,Maria, va faceti iluzii dragilor!… Pai astia deabia au venit , cumparandu-si butoanele afacerilor si invartelilor. Astia au scoli de hoti facute in acesti 23 de ani de capitalism primitiv , in care se vinde si se cumpara orice. Astia vand carne , nu numai de cal, de orice fel de fiinta(Doamne iarta-ma, ca eram pe puntul de- a spune ceva de-a dreptul macabru), si cumpara orice, diplome de studii, functii, influienta in orice domeniu, care intr-un cuvant inseamna PUTERE. Pe oriunde se invart, uitati-va ce fac si de cine sunt inconjurati si sustinuti canaliile astea!… Sunt zamisliti din acelasi aluat din care s-au format si PDL-prele ce deabia au debarcat de la conducere. Si sa nu va asteptati la nimic bun in urma lor, dimpotriva , DUPA EI POTOPUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *