Ţurcanu îl acuză pe Florin Ghiorghiţă că nu plăteşte apa consumată la piscină. Vezi ce îi răspunde fostul vice!

Preşedintele Consiliului Judeţean acuză faptul că proprietarii vilelor cu piscine din municipiul Botoşani plătesc apa la pauşal şi nicidecum la consumul real. Florin Ţurcanu a declarat că o echipă de la Nova Apaserv va bate din poartă în poartă pentru a urmări consumatorii mari şi a-i determina să plătească apa. Vor fi verificate contoarele şi dacă sigiliile sunt corecte. Ţurcanu a mai spus că printre cei care nu au plătit apa consumată la piscină se numără şi fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă.

Sunt consumatori foarte mari. Ştiţi foarte bine, şi un fost viceprimar (nr. Florin Ghiorghiţă)  consumă apă de trei-patru ani de zile şi nu are niciun contor, nimic. Nu a plătit apa niciodată şi a consumat la greu. Şi mulţi ca el sunt. Trebuie să recuperăm banii, să aplicăm legea.  Nu vreau să dau un exemplu că am ceva cu el, că este o răfuială politică, dar a căzut la verificările care se fac. Vom merge din casă în casă şi verificăm. Sunt foarte mulţi ca el. Verificăm dacă au contoare, dacă sigiliile sunt corecte„, a afirmat Ţurcanu.

În replică, fostul viceprimar îi spune că el nu deţine nicio proprietate cu piscină şi că acolo unde îşi are domiciliu, îşi plăteşte utilităţile.

Să nu se ia de numele meu. La Dracşani, din câte îmi aduc eu bine aminte, ferma şi abatorul sunt pe numele lui tăticu, din câte a declarat chiar dumnealui. Dacă dânsul şi-a triplat numărul de animale de când a devenit preşedintele Consiliului Judeţean şi şi-a mărit cifra de afaceri în halul ăsta, şi şi-a construit şi abatorul care nu avea autorizaţie, iar eu nu am spus nimic, că ar fi el implicat. Ştiu că este tatăl lui. Dacă afacerile au mers bine, nu cred că este cazul să îl caut pe liste. Şi dânsul ar trebui să se abţină la astfel de comentarii. Să nu mergem pe răzbunări politice şi să îşi vadă fiecare de pătrăţica lui. Eu nu am în proprietate teren sau vilă„, a precizat Florin Ghiorghiţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean susţine că 50% din consumatori fură apă.

5 thoughts on “Ţurcanu îl acuză pe Florin Ghiorghiţă că nu plăteşte apa consumată la piscină. Vezi ce îi răspunde fostul vice!

  1. Rusine va dati in GAT unul pe altul a ati furat sau nu ati furat –
    u lucru e clar va doare in C–r ( scuze cititorule ) de nivelul nostru de trai
    Asai D_le Turcanu ? – D-le Gheorghita ?

  2. …Pai da domnule Ghiorghita…nici consumul energiei electrice, din reteaua publica, pentru aprinderea instalatiilor ce va impodobea casa, nu a-ti fost d-voastra !!! ….pai panseluta a cui era ???? …..haidi bre…. LASATI-NEEEE !!!! LASATI-NEEEEE !!!! ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *