Dorohoianul George Boghian, îmbrăcat pe banii Nicoletei Luciu. Vezi foto

Nicoleta Luciu a facut un tur de forta printr-un centru comercial din buricul Bucurestiului. Bruneta a luat la pas magazinele de haine insotita de trei dintre concurentii de la „Dansez pentru tine”. Ei si-au ales, ea a… platit!

George Boghian, tanarul alaturi de care Roxana Ionescu a castigat ultimul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, Valentina Hainarosie, fosta partenera a lui Serban de la Animal X si Attila Hainer, cel alaturi de care Nicoleta Luciu si-a incercat norocul in „Ringul Viselor” au dat lovitura.

Cei trei vor dansa alaturi de Nicoleta in spectacolele pe care care aceasta le va sustine de acum inainte. Inainte de a scoate untul din ei si de a profita din plin de talentul lor, cantareata a facut un gest de marinimie.

 I-a scos pe toti la cumparaturi si i-a cinstit cu… haine! De fapt, gestul ei a fost unul care se impunea. Daca vor dansa in trupa ei, cei trei trebuie nu numai sa se miste bine, da sa si arate impecabil. Asa ca Nico, i-a scos la shopping sa le faca tinute de scena. I-a dezbracat, i-a imbracat, i-a studiat si a dat verdicte! Dupa ore intregi in care a nadusit in pufoaica groasa si a dat sfaturi mai mult sau mai putin inspirate, Nicoleta a platit tot si s-a vazut, intr-un final, scapata de corvoada.

Baietii au plecat fericiti ducand in pungute maiouri identice, iar colega lor o pereche de colanti imprimati. Judecand dupa volumul mic al cumparaturilor, se pare ca se sesiunea de shopping nu s-a incheiat aici. Probabil ca si in zilele urmatoare mica trupa va avea ca ca principala activitate colindatul magazinelor.

Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *