Luptă în USL! Ţurcanu cere demisia Mihaelei Huncă

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a cerut, joi, demisia şefei Inspectoratului Şcolar, social-democrata Mihaela Huncă, după ce aceasta a anunţat intenţia de a desfiinţa mai multe unităţi de învăţământ.

Ţurcanu susţine că este nemulţumit de o astfel de decizie şi spune că va aborda problema şi în cadrul Uniunii Social Liberale.

„Noi am urât şi am fost împotriva PDL-iştilor când au desfiinţat şcolile şi nu putem accepta, când guvernăm, să desfiinţăm şcoli sau grădiniţe. Eu, în calitatea mea de preşedinte al CJ nu sunt de acord cu atitudinea doameni inspector general şi dacă mai continuă aşa îi cer demisia„, a spus Ţurcanu.

Liderul liberal spune că şefa Inspectoratului Şcolar nu are nici acord politic şi nici nu a efectuat o dezbatere publică pe tema desfiinţării şcolilor.

Două şcoli din Botoşani vor fuziona, alte două din rural vor fi închise temporar. Vezi modificările din reţeaua şcolară!

18 thoughts on “Luptă în USL! Ţurcanu cere demisia Mihaelei Huncă

  1. Aha . Deci, pe langa OI se pricepe si la invatamant. Halal om. Multicultural dezvoltat. Ceausescu il facea ministru. Oricum in alte state europene dadea oile in strunga inca!!!! Dar in Romanica e sef, baron … ertc!

  2. De acord cu Turcanu…Ce interese are doamna asta de comaseaza scoli?Ce se intampla cu copiii ,cu profesorii …oare nu cumva are niste protejati la unele scoli(directori)…din ce am citit eu sunt scoli pe care PDL le-a lasat sa functioneze iar marii pesedisti le inchid.DOMNULE PORTARIUC LUATI ATITUDINE FATA DE ACESTE GESTURI PE CARE LE FAC ANUMITI OAMENI SUSTINUTI POLITIC DACA MAI VRETI UN ALT MANDAT.

  3. Ba asta ar trebui trimisa cat mai repede din inspectorat…n-au gasit pesedistii altceva?Am inteles ca face economii la buget…iar barbatu-su se lauda ca vrea investitii de 200000 lei la un liceu de toata jalea ca cel sportiv care produce TAMPITI PE BANDA RULANTA

  4. Sa vedeti cati bani va primi Liceul Sportiv sub mandatul madamei Udrea,pardon Hunca(macar Udrea era frumoasa).E simlpu mai taiem o scoala mai ii dam lu barbatu-meu de-o sala un teren

  5. CORECT DOMNULE TURCANU!Anii trecuti sub carma PDl scoala nr 16
    functiona cu un nr mult mai mic de copii iar acum cand sunt mai multi copii vor sa o inchida.Sper sa fiti in continuare alaturi de noi

  6. Oameni buni, va rog sa va documentati si apoi sa va spuneti parerea. D-na Hunca a avut o intalnire cu directorii de scoli si cu primarii in cadrul dezbaterii privind planul de scolarizare. La aceasta intalnire unii directori de scoli au anuntat ca in anumite comune(sate) nu exista populatie scolara( nu sunt copii de scoala). Mai este necesara existenta scolilor in satele in care populatia este imbatranita si nu exista copii???

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Tu chiar crezi ce spui??? Te-ai numit „OM”…..Exista vreun sat unde nu exista copii?? Sau 10-15 copii nu inseamna nimic si nu merita cheltuiti bani pt ei…exact asta e gandirea SOCIALISTA!!!

  7. Mata OM cred ca esti vreun inspectoras pus de tovarasa Hunca.Un lucru e cert,in timp ce pedelistii n-au desfiintat scoli le desfiinteaza madam Hunca…si oricum nu cred ca increzuta asta a discutat cu directorii de la sate…asa ca Turcanu are dreptate…mai sunt persoane mult mai capabile sa-i ia locul

  8. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Turcanu se zbate sa redeschida spitalele inchise de PDL si Hunca s-a trezit sa inchida scoli..PSD trezeste-te! Avem nevoie de invatamant ca sa evoluam! Vreti sa ramana toata lumea la nivelul de cunostinte ale alegatorilor vostri ca sa va voteze in continuare..Cand o sa dispara PSD abia atunci o sa putem spune adio Ceausescu!

  9. indiferent de nr de populatie invatamantul este singura noastra sansa peste ani sa scapam de saracia si mediocritatea romanilor! Bravo celor care sustin invatamantul si nu inchid scoli!

  10. Macar Turcanu pastea ci KALINDRA!Tu pari a te rataci de turma daca behai ca un om care a crescut la tara,nu are voie sa conduca un judetVESNICIA S-A NASCUT LA TARA,dar tu n-ai auzit,erai concentrata la pascut

  11. sper sa reusiti domnule Turcanu sa obtineti demisia d-nei hunca,in loc sa faca tot posibilul sa inbunatateasca conditiile din scoli,ea le inchide, RUSINE,rusine sa va fie

  12. ce sa ne mai documentam? nu e clar? scolile care au scapat de ciuma portocalie vor sa le inchida? in ritmul asta vom ajunge o tara de analfabeti. sau poate asta e scopul… sa ne transforme in sclavii europei

  13. |Daca nu erau copii de scoala in anumite sate erau inchise de mult de pdlisti scolile respective. Sau anul trecut au fost copii iar anul asta nu mai sunt? Vor sa trimita copiii pe jos zeci de km pana la alta scoala.

  14. sa-si dea demisia si hunca si portariuc, amandoi is tabula rasa. tincu sare la gatul lui turcanu, si nu zice nimeni nimic, dar daca turcanu zice ceva de vreun psd-ist se ridica portariuc din morti, si se apuca sa croncanesca ca facem parte dintr-o coalitie si ca trebuiau sa se consulte. dar tincu s-a consultat cu tine inainte sa manance …..”pateu” despre turcanu? sau atunci nu era alianta? bine ar fi sa te iei de manuta cu hunca si sa pleci in ……..birou la tincu. sanatate la neamuri

  15. Lasati copiii sa mearga la scoala! Locuiesc chiar langa Scoala 16 si nu vad de ce copiii mei ar trebui sa fie mutati la alta scoala, chiar daca aceasta e in zona.Bravo domnului Turcanu ca se gandeste si la noi.

  16. Interesanta opinie, Dorine! Asta chiar ar fi un subiect bun de presa.Poate chiar mai tare decat cel privind ,,comasarile de scoli”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *