Premierul Victor Ponta: Vom face o analiză să vedem cum şi-a făcut treaba prefectul de Botoşani

videoconferinta Costica Macaleti - prefect BotosaniPrefecţii de Botoşani şi Neamţ au fost criticaţi, vineri, în videoconferinţă de premierul Victor Ponta. Acesta le-a reproşat celor doi că au ieşit la televizor, în loc să se ocupe mai întâi de deszăpezire. Ponta a precizat că va analiza situaţia prefectului Costică Macaleţi, însă nu a vorbit în videoconferinţă de nicio demisie.

Întâi deszăpezim şi după aia daţi interviuri. Domnii prefecţi de la Botoşani şi Neamţ, vom face o analiză să vedem cum şi-au făcut treaba ca prefecţi. Mă deranjează că întâi vorbesc şi după aia fac treabă. Toată lumea întâi face treabă şi după aia vorbeşte, altfel ne încurcăm în declaraţii. La fel şi la CNADNR. Întâi deszăpezim şi după aia intraţi la televizor. Staţi la televizor şi spuneţi ce nu faceţi. Întâi faceţi şi după aia povestiţi ce s-a întâmplat„, le-a spus Ponta celor doi prefecţi în videoconferinţă.

3 thoughts on “Premierul Victor Ponta: Vom face o analiză să vedem cum şi-a făcut treaba prefectul de Botoşani

  1. unde sunt utilajele lui turcanu? nu cred ca prefectu trebuie sa ia bobirnace din cauz neglijentei altuia. Demiterea prefectului nu este o solutie.Totusi acest domn era pintre troene la datorie in mijlocu celor nevoiasi de ajutor,acolo la minus 25 de grade.PENTRU ASTA UN PREFECT TREBUE DEMIS????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *