Contrabandist reţinut de Poliţie după o urmărire pe câmp

contrabanda tigariUn bărbat de 30 de ani a fost prins, luni după-amiază, în timp ce transporta cu maşina circa 7.000 de pachete de ţigări. Sorin Smochină, din Darabani transporta ţigările cu un VW Passat, înmatriculat în Marea Britanie, iar pe raza localităţii Brăeşti a dat nas în nas cu un echipaj de la Poliţia Rutieră. El a fost somat să oprească, însă a refuzat şi a încercat să fugă. VW a intrat pe un drum agricol, fiind prins de oamenii legii după o cursă de peste doi kilometri.

„A fost necesară urmărirea lui circa doi kilometri şi jumătate în câmp, după care a coborât din autoturism şi a fugit, fiind prins la circa 500 de metri de autoturism„, a declarat ofiţerul Andy Barbacaru de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Maşina fost ridicată pe platformă şi dusă la sediul Poliţiei, iar bărbatul încătuşat şi reţinut de oamenii legii.

5 thoughts on “Contrabandist reţinut de Poliţie după o urmărire pe câmp

  1. bine-mi pare. nici nu isi vedea nasul de atata galantoneala.. dna-ul ar trebui sa ii verifice averea. excroc.. politia de frontiera la darabani nu l-a prins pana acum deoarece lua mita..

  2. domnule x…te-a umplut de respect politia bt cu comm-ul asta :))…sa-i verifice lui mata toata averea…nu cunosc persoana sau cazul dar comm-ul tau e cam deplasat si plin de invidie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *