Surpriză de proporţii! Două candidaturi la Parlament au fost respinse

ARD candidaturi la BECDecizie surpriză luată miercuri de Biroul Electoral de Circumscripţie Botoşani. Magistraţii care compun BEC au luat decizia de a respinge candidaturile a două dintre persoanele înscrise în cursa electorală, pe motiv că acestea nu îndeplinesc condiţiile minime impuse de lege pentru a candida.

Prima se referă la candidatul pentru Colegiul senatorial 2 Darabani- Săveni, Valentin Ilie Făgărăşean, care s-a înscris din partea Alianţei România Dreaptă. El nu a făcut dovada că are domiciliul în România, el având domiciliul în străinătate, în Italia.

Cel de-al doilea candidat respins este Mihai Necolau de la Partidul Ecologist Român. Acesta s-a înscris pentru Senat pe Colegiul 2 Săveni- Darabani, însă nu are vârsta minimă impusă de Constituţie pentru a candida pentru camera superioară a Parlamentului. Neculau are 28 de ani, iar pentru a putea candida avea nevoie de 33 de ani.

2 thoughts on “Surpriză de proporţii! Două candidaturi la Parlament au fost respinse

  1. Ăştia de la pdl sunt mahmuri sau bătuţi în cap….să nu cunoşti reguli elementare…îi doare la bască de alegeri….

  2. Tare, frate! Necolau senator!
    Asta nu stie cum il cheama cu buletinu-n mână! Chiar n-a gasit Iavorenciuc pe altu? Dă-l dracu’, de la contabil de firma de apartament, in Senatul României…. Adica, a ridicat ștacheta Iavorenciuc. În 2008 își făcea angajații directori pe la toate deconcentratele, acu-i bagă direct în Senat :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *