Noul administrator public al judeţului, plătit regeşte. Vezi cât va câştiga!

florin turcanu si radu judeleNoul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, vrea să angajeze, în acel mai scurt timp, un administrator public al judeţului. Numele celui care va ocupa această funcţie a fost deja ales, fără concurs. Este vorba de Radu Judele, un apropiat al lui Florin Ţurcanu.

Acesta va controla toată activitatea Consiliului Judeţean, însă, în plus, va avea şi un salariu de invidiat pentru orice angajat în administraţie.

Judeţele va beneficia de un salariu lunar de 6.300 de lei, un pic mai mic decât al preşedintelui CJ, dar mai mare decât al vicepreşedinţilor din Consiliul Judeţean.

„O să aibă cu 100 de lei mai puţin decât mine. E normal să existe administrator public la câtă muncă este în CJ”, a spus Ţurcanu.

Judele este inginer de drumuri, are 37 de ani şi este administratorul unor firme care lucrează în domeniul proiectării drumurilor. El a fost şeful Direcţiei de Administrare a Drumurilor şi Podurilor din subordinea Consiliului Judeţean Iaşi.

Postul de administrator public al judeţului, înfiinţat în şedinţa de vineri de Consiliu Judeţean

7 thoughts on “Noul administrator public al judeţului, plătit regeşte. Vezi cât va câştiga!

  1. Cum se pupa faptul ca e administrator a unei firme care lucrează în domeniul proiectării drumurilor cu functia publica de administrator public al judeţului. Nu ar fi un conflict de interese?

    Si ce atributiuni are un administrator public?

  2. este penibil ce ce intampla in aceste momente.Este un nesimtit turcanu..isi bate joc de noi.Dar domnul Judele va administra judetul de la iasi ? sau se va muta inapoi in botosani

  3. Sper ca o sa vada si portiunea de drum ramasa neasfaltata de la Vorona pana la Joldesti (6 km). Poate de la biroul lui vede si pana in aceasta regiune.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Intr-adevar este foarte multa munca in CJ. Si daca ar „injumatati la jumatate” (cum a zis la un moment dat, pleonasmicul Florinel de la CJ) angajatii Consiliului Judetean, si tot le-ar ajunge doua ore pe zi ca sa isi rezolve toata munca pe care o au de efectuat. Daca am avut ghinionul sa ne nastem in Romania, trebuie sa suportam si aceste gunoaie politice, flamande dupa 8 ani de stat pe bara… Indiferent de partid sau culoare politica, toti vor avea acelasi scop: jefuirea bugetului de stat!

  5. S-ar putea ca Turcanu sa fi invatat ceva de la Basescu.Altfel nu-mi explic cum poate sa confunde consiliul judeteaan ( administratia publica a judetului) cu propriul interes( de a asigura o sinecura celui care l-a ajutat in campania electorala), la care se adauga practica de a intra cu bocancii in legislatia Romaniei. Cum sa angajaezi un administrator public fara concurs? Turcanu isi poate angaja consilieri personali fara concurs – doar pe durata mandatului sau de 4 ani, dar nu un administrator public! Acestea sunt motivele pentru care m-am intrebat daca nu cumva Turcanu aplica la Botosani ,, mecanismele dictatoriale ale lui Basescu” instaurate in Romania acum 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *