Conducerea Poliţiei de frontieră va fi schimbată. Vezi surpriza!

politia de frontieraConducerea Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) din Botoşani urmează a fi schimbată în perioada următoare. Surse din cadrul instituţiei au declarat, în exclusivitate pentru BotosaniNews, că actualul şef al STPF urmează a fi înlocuit din funcţie.

Surpriza o reprezintă întoarcerea la conducerea Poliţiei de frontieră din Botoşani a comisarului şef Constantin Cârcu. Acesta pare să aibă susţinere de la noua putere pentru preluarea postului pe care l-a eliberat în luna sptembrie 2009.

constantin circu Cârcu a fost demis atunci şi înlocuit cu comisarul şef Dragoş Holcă.

Ulterior, instituţia a trecut printr-un proces de reorganizare, ea pierzând statutul de inspectorat, transformându-se în serviciu. Acum, STPF este subordonat Inspectoratului Regional al Poliţiei de Frontieră cu sediul la Iaşi.

După ce a fost demis, Cârcu a rămas în Poliţia de Frontieră, lucrând la serviciul „Cabinet”, adică în cabinetul lui Dragoş Holcă.

8 thoughts on “Conducerea Poliţiei de frontieră va fi schimbată. Vezi surpriza!

  1. Bravo, daca este asa, merita pentru ca este un om de mare valoare, un om destept care merita cu adevarat sa fie acolo sus. Succes!

  2. Revenirea acestui profesionist la cirma acestei arme este un cistig enorm.
    Mai mult ca sigur ca braconajul piscicol din zona barajului Stinca ( pescuitul stiintific existent la Stinca adaposteste cea mai mare activitate de braconaj piscicol si odata cu aceasta se extrag tone de peste care se comercializeazain Ripiceni si Stinca fara ca sefii de la Stinca sa intervina, ca doar astfel isi astupa si ei gaurile si alimenteaza pilele) si zona Prutului Mort, coordonat actualmente de sefii de la SPF Stinca va inceta la fel si contrabanda ce este in floare si neoprita de cei de la Stinca va avea aceeasi soarta.
    Sigur ca venind la comanda ITPF IASI, D-nul Cms.sef. Circu va taia raul din institutie drept de la radacina, prin schimbarea sefilor de la SPF-uri care conduc in prezent contrabanda si braconajul piscicol.

  3. sa plece toate mizeriile din sistem, incepand de la varf, acolo e putred….. ne- am saturat de PDL-sti (ordinarii)

  4. Pai na cum a plecat prefectul pica toti verii si cumetrii de la frontiera…..ca doar amandoi sefi erau cumetri cu prefectul Roman.Holca cand a venit HABAR NU AVEA CU CE SE MANANCA……STIU SIGUR CE SPUN

  5. Pai ar mai fi Harabula, Tauteanu dar in special toti cei de la M.Ap.N care au venit in sistem dupa ce au luat sute de milioane ordonanta si habar nu au nici acum ci doar sa faca hirtii cu date nereale si acuze fara un minim de verificari la D.G.A., D.I.I.C.O.T., la peste 90% din subordonati (ROTARIU, BEJENARIU, etc….). Nu stiu sa faca nici un act procedural fata sa aiba in fata un model pe calculator. Acesti ofiteri mai sus aratati dar si altii de la operativ ce au calitatea de organ de cercetare a politiei judiciare ar trebui sa fie evaluati de catre un procuror D.I.I.C.O.T. scris si interviu pe spete si procedura penala cum a fost la Iasi ( bravo procurorului Horodniceanu si toata stima unui adevarat profesionist).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *