Fostul subprefect Paul Secrieru, mort într-un accident la Huţani

accident paul secrieruAccident cumplit, vineri după -amiază, în urma căruia fostul subprefect Paul Secrieru a murit pe loc. Fostul subprefect, în vârstă de 33 de ani, se afla la volanul maşinii personale, un KIA Sorento, şi se întorcea de la Suceava, unde lăsase un coleg împreună cu care a fost la un curs la Râmnicu Vâlcea. La Huţani, din cauza vitezei şi a drumului alunecos a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina într-un copac. Victima, care a suferit multiple traumatisme, a rămas încarcerată, decedând pe loc. Cadrele medicale au constatat o hemoragie puternică la cap.

Un autoturism KIA care circula dinspre Suceava spre Botoşani, la ieşirea din localitatea Huţani, pe Drumul European E 58, conducătorul acestuia pierde controlul volanului pe un carosabil umed, împrejurare în care derapează în partea dreaptă a drumului, intrând în impact cu un copac, din şanţul din dreapta”, a declarat inspectorul Andrei Barbacaru.

La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

  „Am găsit o persoană încarcerată, colegii pompieri ne-au ajutat să o scoatem, dar din păcate nu s-a putut face altceva decât constatarea decesului”, a spus medicul de pe Ambulanţă, Bogdan Ursu.

Accidentul a avut loc pe drumul Botoşani- Suceava, supranumit şi „drumul morţii”, pe o porţiune unde, în urmă cu două săptămâni alţi doi tineri au murit după ce au intrat cu maşina într-un alt autoturism.

Paul Secrieru era căsătorit şi avea un copil.

Anul trecut, pe 20 iulie, a decedat şi tatăl acestuia, Dinu Secrieru, fost politician, care s-a stins din viaţă după o septicemie. De altfel, familia Secrieru se pregătea de parastas la un an de la decesul lui Dinu Secrieru.

Paul Secrieru s-a stins din viaţă la numai 33 de ani

Mesajul primarului Cătălin Flutur în urma decesului fostului subprefect Paul Secrieru

8 thoughts on “Fostul subprefect Paul Secrieru, mort într-un accident la Huţani

  1. dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca in pace! condoleante familiei! e dureros atunci cand o viata se stinge asa!avea toata viata inainte si atat de multe lucruri de facut!au ramas in urma atatea idealuri si atat de multa iubire nerostita si neamplinita!

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Ani grei pentru familia Secrieru , o familie de exceptie cu oameni de valoare …dar care Dumnezeu a hotarat sa ii adune la el…Condoleante familiei !

  3. Aceasta veste m-a daramat. Cum se poate ca un om atat de bun sa nu mai fie. Condoleante familiei……..A lasat o fetita foarte reusita si o sotie care-l adora……..Florina te rog sa fii tare pentru ingerasul vostru de copil

  4. Imi pare rau pentru pierderea lui Paul. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Putere pentru a depasi durerea si singuratatea din sufletele celor ramasi in urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *