Şeful unui birou electoral, înlocuit după ce a fost prins lipind bannere în favoarea unui candidat

Biroul Electoral Judetean BotosaniSituaţie interesantă la Biroul Electoral de Circumscripţie din Ibăneşti. Preşedintele acestuia a fost schimbat, marţi, din funcţie, după ce a fost prins instalând un banner electoral în favoarea unui candidat.

Petru Aboghioaie a fost fotografiat în timp ce ridica pe stâlpi un banner pentru candidatul Mişcării pentru Botoşani la Primăria Ibăneşti, Romică Magopeţ.

Contracandidatul acestuia, Aurel Şlincu, a făcut contestaţie la Biroul Electoral Judeţean, care a fost admisă. decizia BEJ a fost luată după ce Poliţia a confirmat faptele.

BEJ va sesiza Tribunalul Botoşani, care urmează să numească un nou preşedinte la BEC Ibăneşti.

5 thoughts on “Şeful unui birou electoral, înlocuit după ce a fost prins lipind bannere în favoarea unui candidat

  1. Dragi Usl-isti, Ibanestiul nu are nevoie de voi. Ibanestiul s-a dezvoltat cu o echipa de profesionisti. Se si vede. Incercati si voi, eventual daca puteti, sa faceti o campanie civilizata si decenta. Oricum nu aveti cu ce. Si totusi, d-le Aurel Slincu, ce echipa de consilieri ai? Mai bine te-ai ascunde sa nu te vada lumea.

  2. Si ce efect are? ca s-a inlocuit presedintele de circumscriptie? Numai hotii se tem de frauda. Probabil ca pentru USL-stii de acolo, campania electorala consta numai in reclamatii si plangeri. Ca altceva nu au, nici cu ce si nici cu cine…. Am auzit ca au o echipa ”trasnet”…. de incompetenti. Toti cu studii inalte…pana la 10 clase si eventual fosta scoala de partid.

  3. In Spania cu tine baiatule nu la primarie.Ce te vei face cand nu vei ajunge primar? Te-ai gandit? Cum vei da ochii cu consatenii tai cand tu nu stii decat sa faci rau.Ce-ai rezolvat?Si suntem siguri ca in afara de reclamatii nu stii NIMIC. Deci Drum bun in Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *