Campanie electorală cu garda jos. Ţurcanu lansează acuzaţii de corupţie la adresa preşedintelui CJ

Florin Turcanu la lansarea candidatilor USLFlorin Ţurcanu, candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean (CJ), a trecut la acuze extrem de grave la adresa preşedintelui în exerciţiu al CJ, Mihai Ţibuleac, care este şi principalul său contracandidat la şefia CJ.

Pentru prima dată, Ţurcanu a declarat public că Ţîbuleac ar fi beneficiat de bani din contractele de investiţii pe care le-ar fi derulat.

„Acesti oameni care isi construiesc vile si pensiuni la Putna, la Suceava, ei care se gandesc sa plece la Suceava dupa ce vor fura Botosaniul, vor pleca dupa 10 iunie acolo unde trebuie sa mearga. Domnule Mihai Tabuleac, ati marit toate contractele cu 50% prin pixul dumneavoastra! Ca sa le fie bine partenerilor care au lucrat mereu pentru domnul Mihai Tabuleac si nu pentru judet. Au facut lucrari de proasta calitate si pe sume foarte mari. Toate lucrarile au avut 10% sume neprevazute, 10% la Mihai Tabuleac. Sa spuna drept populatiei, nu sa spuna lucrari neprevazute. 10% spaga la presedinte. Noi vom opri acest sistem„, a spus in discursul sau Florin Turcanu.

Mihai Ţâbuleac ripostează declarând că îl va acţiona în judecată pe Ţurcanu pentru declaraţiile calomniatoare.

Dacă a făcut această declaraţie, mă văd nevoit să consult un avocat şi să mă îndrept împotriva sa. Nu este permis un astfel de lucru, chiar dacă este campanie electorală. Probabil că domnul Ţurcanu a achitat toate datoriile şi are bani de plătit daune„, a afirmat Ţâbuleac.

3 thoughts on “Campanie electorală cu garda jos. Ţurcanu lansează acuzaţii de corupţie la adresa preşedintelui CJ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da, ba, oaie creata, ca macar Tibuleac stie ce sa faca cu pixul, nu i-l da Roxanei! Deci, PIXUL este scula cu care se scrie, domnule deputat! Noi vom opri acest sistem si vom adauga 30% sume neprevazute, adica bani ptr datoriile lui Turcanu…si tinutele Roxanei!!!!Uraaaaaa!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Turcanu nu stie cum sa mai iasa in evidenta. Daca nu i-a iesit cu „aducerea lui Ponta si a lui Antonescu” la Popauti, de acum iese sa atace. Halal atitudine de „viitor” presedinte de Consiliu Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *