O firmă din Suceava şi una din Bucureşti vor furniza maşini de gunoi

O firmă din Suceava şi una din Bucureşti vor furniza maşini de gunoi cu ajutorul cărora vor fi transportate deşeurile la noul depozit de la Victoria- Stăuceni. Societăţile Eurospeed Suceava şi Gradinariu Import Export Bucureşti au semnat cu Consiliul Judeţean un contract pentru furnizarea de vehicule pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere din cadrul proiectului  „Sistem integrat de management al deşeurilor în  judeţul Botoşani”. Valoarea contractului este de 12.748.000 lei, fără TVA.

Bunurile furnizate, care vor intra în patrimoniul Judeţului Botoşani, sunt: 18 autogunoiere compactoare de 16 mc; 5 autospeciale transport containere, cu cârlig şi remorcă; 2 autocamioane pentru interiorul a 2 staţii de transfer.

Vehiculele vor fi concesionate viitorilor operatori ai serviciului de salubrizare, în funcţie de cele 5 zone de colectare şi transfer în care va fi împărţit judeţul, astfel:

–         8 vehicule pentru Zona I Dorohoi;

–         4 vehicule pentru zona II Săvni;

–         3 vehicule pentru zona III Ştefăneşti;

–         6 vehicule pentru zona IV Botoşani;

–         4 vehicule pentru zona V Flămânzi.

Autogunoierele compactoare vor asigura colectarea deşeurilor selectate şi transportul acestora la staţiile de transfer, de unde deşeurile vor fi transportate cu ajutorul vehiculelor autospeciale cu remorcă către viitorul depozit ecologic judeţean de la Stăuceni.

Proiectul „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani”, are o valoare totală de 143.068.697 lei fără TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *