Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, ales preşedinte şi pe Regiunea Nord-Est

Ada Macovei, Florin Gavril si Mihaela TaranuElevul Florin Alexandru Gavril, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani, a fost desemnat, la sfârşitul săptămânii trecute, preşedinte şi pe Regiunea Nord Est. Conferinţa Interregională a reprezentanţiilor consiliilor judeţene ale elevilor a avut loc, în perioada 9+11 decembrie, la Galaţi şi a cuprins Regiunile de dezvoltare Sud+est şi Nord-Est. Delegaţia de la Botoşani a fost constituită din Florin Gavril, preşedintele CJE Botoşani, Larisa Sandu, vicepreşedintele CJE Botoşani, Alexandru Şotropa-senior, preşedintele Consiliului Consultativ al CJE Botoşani şi Mihaela Gabriela Tăranu, profesor consilier CJE Botoşani. În urma desfăşurării procesului electoral, au fost aleşi prin vot secret pe Regiunea Nord-Est preşedinte Florin Alexandru Gavril, din judeţul Botoşani, iar Larisa Diana Sandu a fost aleasă secretar. Florin Alexandru Gavril este elev în clasa X-a la Colegiul „A.T.Laurian”.

Judeţul Botoşani a obţinut două funcţii importante în Biroul executiv al Regiunii de Dezvoltare Nord Est, respectiv postul de preşedinte care poposeşte la Botoşani pentru a treia oară, un post care ne responsabilizează şi ne ajută să avem un feedback pozitiv din partea Regiunii Moldovei, dar şi postul de secretar. În cadrul acestei întâlniri, pe lângă rezultatele alegerilor am elaborat şi o strategie a Consiliului Regional al Elevilor, iar un prim proiect al acestei regiuni este un târg ” CRE de creativitate şi responsabilitate în educaţi”, care va avea loc în luna ianuarie, la Teatrul Mihai Eminescu„, a spus Florin Gavril.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean i-au felicitat pe elevii botoşăneni, apreciind totodată rezultatele obţinute de aceştia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *