Un pompier botoşănean a obţinut locul III la Campionatul de tenis de câmp

ISU Botosani
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botosani

În perioada 05 – 09 septembrie, în municipiul Galaţi s-a desfăşurat Campionatul de tenis de câmp, etapa finală pe Ministerul Administraţiei şi Internelor. Pentru un loc pe podium au luptat peste 50 de sportivi, reprezentanţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Aparatului Central al MAI şi Academiei de Poliţiei „Ioan Alexandru Cuza”, câştigători ai etapelor pe structuri, la categoriile sub 35 ani, între 36 şi 45 ani şi peste 45 ani.

          La categoria peste 45 de ani, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a fost reprezentat de colonelul Liviu Maniliuc din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, locotenent – colonelul Paul Voloacă de la I.S.U.J. Prahova şi ing. Gheorghe Tănăsie  de la I.S.U. Olt. 

La finalul competiţiei, reprezentantul I.S.U. Botoşani a reuşit să urce pe podium. Colonelul Liviu Maniliuc şi-a adjudecat locul III la categoria peste 45 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *