Artiştii botoşăneni susţin campania „Let’s Do It, Romania!”

Cosmin Agache susţine Let's do it, Romania!

Pregătirile pentru spectacolul de susţinere al campaniei “Let’s Do It, Romania!” sunt în toi. Evenimentul la care sunt aşteptate să participe tinere talente din Botoşani, remarcate în 2011, la diferite concursuri şi festivaluri, desfăşurate în ţară, va avea loc pe data de 3 septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul “Mihai Eminescu” din Botoşani.

Duminică, 21 august, a avut loc un  preambul la acest spectacol. O parte dintre artiştii care susţin campania desfăşurată, pentru al doilea an în Botoşani, s-a aflat în parcul “Mihai Eminescu” pentru a înregistra mesaje de susţinere pentru această campanie. Şi au făcut-o cu tot sufletul, fiind convinşi, la vârsta lor fragedă, că, numai de noi, oamenii depinde să respirăm un aer cu-adevărat curat.

Cosmin Agache, puştiul care a făcut senzaţie, în primăvară, la emisiunea “Românii  au talent” cu beatboxingul, Raluca Ursu, fetiţa de doar 10 ani, care, anul acesta, a câştigat cu vocea sa, trofeul la Festivalul Internaţional de Muzică “Slavianski Bazaar” din Belarus, Codruţa Barariu, care, de asemenea i-a cucerit pe ruşi (festivalul “Micul Prinţ” de la Chişinău), copiii din grupul Cheia Sol care au bucurat botoşăneni în această vară cu spectacolele din parc, dar şi cu diferite premii frumoase la festivalurile muzicale din ţară, au fost prezenţi, duminică după-amiază, la întâlnirea stabilită.

Au lipsit, dar, motivat, promiţând o seară de poveste, sâmbătă, 3 septembrie, Daniela Bejinariu din Dorohoi, câştigătoarea trofeului în 2011 la Festivalul “Seri Melancolice Eminesciene”, Ştefan Florescu, cel care a cucerit publicul cu mingea la emisiunea “Românii au talent” şi grupul de dansatori de la R&B School Dance. Copiii şi tinerii artişti s-au pregătit formidabil pentru după-amiaza de duminică, fiind extrem de încântaţi că pot pune umărul la încurajarea celorlalţi semeni, pentru a salva pământul.

Raluca Ursu, una din mezinele spectacolului, a avut un mesaj absolut încurajator pentru toţi copiii din judeţ. “Hai sa aratam oamenilor ca desi suntem copii ne pasa de lumea in care trăim”, a fost o parte din mesajul micuţei artiste.

Adolescenta Codruţa Barariu din Botoşani a declarat, imediat după înregistrarea mesajului, că implicarea sa în campania LET’S DO IT, ROMANIA!” se datorează nevoii ca oamenii să fie mai responsabili cu mediul în care trăiesc. Despre necesitatea de a fi mai responsabili ne-a vorbit şi Cosmin Agache, care a răspuns pozitiv din prima clipă acestei campanii  naţionale.

Copiii de la grupul Cheia Sol au înregistrat mesajul, într-un mod original, creînd chiar o scurtă scenetă.  În cadrul spectacolului din parc, care a urmat întâlnirii de duminică, echipa locală LET”S DO IT, ROMANIA!  a lansat, încă o dată, în Botoşani, posibilitatea pentru botoşăneni de a se înscrie în continuare ca voluntari la cartare şi la curăţenia generală.

Plăcut pentru echipa botoşăneană a fost faptul că, odată înregistrate mesajele, artiştii prezenţi au devenit şi mai motivaţi în a participa pe data de 24 septembrie la curăţenia generală, dorind ca, la finalul zilei în cauză, judeţul Botoşani să fie cel mai curat judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *