Contoare de apă pe casa scării sau la subsol: Nova Apaserv vrea să extindă sistemul de contorizare şi alimentare cu apă pe orizontală

Societatea Nova Apaserv vrea să extindă sistemul de contorizare şi alimentare cu apă pe orizontală, după ce măsura a fost aplicată, în cadrul unui proiect pilot, la două scări de bloc din municipiile Botoşani şi Dorohoi. Marcel Georgescu, directorul Nova Apaserv, a declarat că la cele două scări sistemul a fost implementat pe cheltuiala societăţii, însă de acum încolo aceasta cheltuială va fi suportată de abonaţi.

Nu mai este niciun contor în casă. Toţi contorii sunt coborâţi fie la partier de bloc, fie în subsolul blocului. Avantaje sunt că, câştigăm şi noi furnizorul şi omul. Omul are avantajul că nu mai plăteşte în plus nicio căniţă de apă, ci strict ce se consumă şi ce arată contorul de scară. Dispar în felul acesta reclamaţiile şi orice fel de nemulţumiri pe această temă„, a precizat Marcel Georgescu.

Reprezentanţii Nova Apaserv susţin că, practic, prin implementarea sistemul de contorizare pe orizontală nu se va mai intra în apartamente pentru eventuale debranşări şi că marele avantaj al utilizatorilor va consta în faptul că nu vor mai trebui să comunice lunar indexul.

Salariatul Nova Apaserv va face o citire simultană pentru toţi aceşti contori şi nu vor mai fi probleme„, a declarat, la rândul său, Albert Tanase, purtătorul de cuvânt al Nova Apaserv.

Furnizorul de apă aşteaptă reacţia consumatorilor. Lucrările vor fi realizate cu firme autorizate şi agreate din municipiul Botoşani.  Un consumator ar urma să suporte în jur de 600 lei din buzunar pentru implementarea acestui sistem, investiţia urmând a fi amortizată în maxim doi ani.

2 thoughts on “Contoare de apă pe casa scării sau la subsol: Nova Apaserv vrea să extindă sistemul de contorizare şi alimentare cu apă pe orizontală

  1. Si ce veti face cu tevile care vor ingheta 🙂 ? Sunt dupa contor, deci … ale consumatorilor ;), asadar probabil ca nu va va mai interesa prea tare. Se va face cum trebuie pe cheltuiala consumatorului. De ce nu gasiti o solutie sa puneti contorul la intrarea in locuinta? Se va pune si supapa unic sens sau vor fi contoare care in momentul in care se opreste apa, coloana care se intoarce pe teava, va invarti invers contorul?

  2. vreti sa mai pacaliti lumea cu cate ceva?personal platesc din luna martie 4 mc.in plus pe luna fata de indexul meu, pentru ca ei iau in calcul contorul de pe scara,si spune ca per total sa consumat mai mult, si asta este treaba mea sa stau sai verific pe cei ce nu dau indexul corect, sa vina ei sa-l verifice .Domnilor de la apa serv vi se pare normal ca eu sa platesc ceva ce nu am consumat…si cat va mai dura aceasta nu stiu…sa-i spunem greseala a voastra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *