Botoşănenii rămân, vara aceasta, fără Festivalul Verii

Festivalul Verii programat pentru finalul acestei luni nu va mai avea loc. Autorităţile locale au decis să renunţe la acest eveniment deoarece sunt prea multe lucrări începute pe străzile municipiului. Organizarea festivalului în zona Bazarului, aşa cum s-a stabilit iniţial, ar bloca şi mai mult traficul în municipiu.

Practic, zona unde urma să aibă loc acest eveniment este în prezent printre puţinele din oraş unde nu se execută lucrări de construcţie. Festivalul urma să se desfăşoare în ultimul weekend din luna august iar printre artiştii propuşi pentru a urca pe scenă se numărau Spitalul de Urgenţă, HI-Q sau Fără Zahăr.

6 thoughts on “Botoşănenii rămân, vara aceasta, fără Festivalul Verii

  1. Lidia foarte bine pe mata ..tu daca esti hoasca de 140 de ani cum plm sa nu iti fie binee.. Oras de kkt …Primarie de kkt … Lidia de rahat … faceti festivalul mai ..mai iese omul sa se distreze …

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ca de obicei frate:)) pana acum lucrari au fost peste tot si s-a circulat bine :-j si acum gata incurca , saracii . Hai Romania!!

  3. ca de obicei „edilii” orasului fac numai ce vor ei si nu tin cont de faptul ca si populatia are nevoie de divertisment!De ce sa suferim noi pentru ca un cretin a autorizat lucrari de reparatii fara nici o logica in tot orasul. Cred ca ei ar trebui sa raspunda pentru tot balamucul asta!Nici o coerenta in ceea ce se intampla in conducerea municipiului nostru-azi se face festival,maine revenim si nu mai facem….ca dealtfel in tot ce fac!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *