Interpreta de muzică populară Viorica Ciotoi, găsită moartă în locuinţa sa

viorica ciotoiInterpreta de muzică populară Viorica Ciotoi a fost gasită moartă în locuinţa sa din Cătămărăşti Deal. Femeia, în vârstă de 41 de ani,  a fost descoperită decedată în camera garsonierei sale, chiar de către soţul său. În acel moment în imobil se mai aflau cei doi copii ai săi, un băieţel de un an şi o fetiţă de trei ani.

Potrivit anchetatorilor,  în momentul în care a fost găsită moartă în locuinţă, Viorica Ciotoi se afla într-o poziţie neobişnuită. Ea era căzută în genunchi, iar capul şi partea superioară a corpului erau lasate pe spate. În plus, femeia era total dezbrăcată, la fel ca şi copii săi.

Pentru anchetatori, moartea este suspectă, mai ales că prin cameră erau aruncate atât hainele copiilor, cât şi ale sale.

Viorica Ciotoi era apreciată în mediul său, ea cântând de multe ori cu renumitul lăutar Cozmiţă Lascarache, la restaurantul UCA din Botoşani.

Poliţiştii susţin că nu există semne de violenţă pe corpul femeii şi că aşteaptă rezultatele medicilor legişti şi ale toxicologilor pentru a stabili cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *