A început nunta anului. Mircea Flutur şi iubita sa Manuela au luat starea civilă

manuela si mircea flutur
Manuela si Mircea Flutur inainte de starea civila

Mircea Flutur, fiul primarului Cătălin Flutur, a renunţat, vineri seară, la burlăcie. El s-a căsătorit, juridic, cu iubita sa Manuela. Starea civilă a avut loc în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Botoşani, fiind, de altfel, primul eveniment de acest gen organizat aici după renovarea Primăriei.

Evenimentul a început în jurul orei 19.00, însă primii care au ajuns la Primărie au fost părinţii lui Mircea, primarul Cătălin Flutur şi soţia sa Mia. Aceştia au venit la Primărie cu o oră mai devreme. Ambii s-au arătat emoţionaţi, însă, cu toate acestea, au refuzat să permită jurnaliştilor să asiste la ceremonialul de căsătorie.

catalin si mia flutur
Catalin si Mia Flutur

Apoi au început să sosească o parte dintre invitaţi, după care părinţii lui Cătălin Flutur, si naşii de cununie, Cătălin şi Cristina Obuf Buhăianu.

Printre invitaţi s-au aflat directorul regional al Petrom, Petronela Vizitiu, directorul adjunct al Direcţiei de Impozite şi Taxe, Dumitru Neamţu, viceprimarul Florin Ghiorghiţă, şeful Poliţiei Botoşani, Viorel Şerbănoiu, directorul Modern Calor, Ioan Diaconu şi directorul adjunct al Teatrului „Mihai Eminescu”, Volin Costin.

După starea civilă, familia Flutur va da o petrecere acasă la Alfaland, iar sâmbătă seară va avea loc nunta din cortul de la Alfaland la care sunt invitate circa 200 de familii şi la care vor cânta Pepe şi Jukebox.

familia buhaianu la nunta lui mircea flutur
familia Buhaianu la nunta lui Mircea Flutur

Mircea şi Manuela s-au cunoscut în urmă cu exact doi ani. Cei doi s-a întâlnit pe Copoul ieşean, în faţa Stadionului “Emil Alexandrescu” şi de atunci au rămas împreună. Mircea împlineşte la toamnă 21 de ani, iar viitoarea sa soţie este cu aproape patru ani mai mare. El este încă student la Farmacie, iar ea a absolvit Facultatea de kinetoterapie. Cei doi locuiesc acum în Iaşi si vor rămâne acolo, unde fiul primarului are deja un apartament.

3 thoughts on “A început nunta anului. Mircea Flutur şi iubita sa Manuela au luat starea civilă

  1. Am auzit ca Flutur cel batran i-ar fi zis juniorului: fatu tatii, bani n-am sa-ti dau ca sta DNA ul cu ochii cat cepele asupra mea da’ ti-oi face o nunta. Inchiriaza-ti o pitipoanca pentru doo zile cu tot cu tauleta de mireasa, carnea o da Tonino, beutura-Svaiter, locatia-Ciubotaru, mancarea o face ma-ta la Rapsodia iar nuntasii or sa fie toti sefii si sefutii de pe la deconcentrate. Asa sa va ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *