Şi Ovidiu Portariuc condamnă uciderea câinilor maidanezi

Ovidiu Portariuc
Vicepresedintele organizatiei PSD Botosani,Ovidiu Portariuc

Vicepreședintele organizației PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc, condamnă- printr-un comunciat de presă remis BotosaniNews- modul ilegal în care au acționat reprezentanții padocului de caini comunitari din Botoșani și cere viceprimarului Florin Ghiorghiță să prezinte public rezultatele analizelor care au condus la un asemenea masacru.

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r.- miercuri)la padocul de câini din Botoșani este profund inuman. Le cer public primarului Cătălin Flutur și viceprimarului Florin Ghiorghiăă să prezinte rezultatele analizelor care s-au făcut în laborator prin care s-ar fi depistat epidemia atât de severă despre care ne informează aceștia. Cetăţenii trebuie să cunoască care a fost motivul real care a condus la un asemenea masacru în rândul câinilor. Autorităăile mai trebuie să dea explicații cu privire la modul brutal în care au fost trataăi jurnaliștii și reprezentanţii organizaţiilor care luptă pentru drepturile animalelor și să ne explice de ce nu au fost lăsaţi aceștia să verifice dacă au fost eutanasiaăi câinii sau dacă au fost pur și simplu exterminaţi prin metode inumane”, afirmă Portariuc

Ovidiu Portariuc cere Inspectoratului Județean de Poliție să verifice legalitatea tuturor procedurilor care au stat la baza acestor acțiuni și, de asemenea, solicită conducerii padocului de câini Botoșani să își dea demisia pentru modul în care au gestionat acțiunea.

Vicepreședintele PSD consideră că cele întâmplate miercuri la Botoșani aduc prejudicii grave imaginii României, deoarece ne plasează pe o poziție a țărilor slab dezvoltate, cu norme etice precare. ”Pe  lângăevenimentul în sine, care este de condamnat, acest incident dăunează foarte mult Botoșaniului. În doar câteva ore am ajuns să fim prezenţi pe agenţiile de presă internaţionale cu un subiect atât de sensibil pentru opinia publică occidentală. Mesajul pe care îl transmitem Occidentului este că nu doar suntem săraci, dar mai avem și instincte barbare”, a mai adăugat Ovidiu Portariuc.

4 thoughts on “Şi Ovidiu Portariuc condamnă uciderea câinilor maidanezi

  1. In mortii mătii,Portariuc !de ce impusti cainii de pe tarlaua ta daca-i iubesti bai franarule?sau tactu era cu gipul maro cand a scos arma si a impuscat o frumusete de câine!?că doar nu vă păştea iarba bă nemernicule!

  2. Recomandam bolnavilor psihici sa nu mai posteze comentarii la articole!Ai auzit Traiane,ti-ai luat medicamentul?

  3. ce s-a intamplat la Botosani , felul in care autoritatile abuzeaza de putere si ignora legile si cetateanul, este deja cunoscut pe plan international, iar daca nici acum nu se ia atitudine…

  4. Bravo dmnule Portariuc ca luati atitudine!Oameni ca Gheorghita nu au ce cauta in fruntea unei autorirati publice.Rusine celor care sunt complici la acest masacru si mai ales medicului veterinar care ar trebui sa-si faca meseria din dragoste de animale, nu sa le semneze sentinta la moarte.Lipsa de transparenta a acestei actiuni, denota faptul ca EI SUNT MATI SI TARI , fara sa le pese de cetatenii Botosaniului care au contribuit cu cei 2% si cu hrana, pentru compensarea nevoilor acestor caini, multi dintre ei sanatosi, asa cum afirma si un specialist al DSV Botosani!
    Implicati-va oameni buni, luati atitudine, asemenea actiuni dictate de satrapi precum Gheorghita, care ne aduc pe prima pagina a ziarelor nationale, locale si chiar internationale, nu trebuie sa se mai intample!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *