Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a ajuns la spital după ce s-a izbit cu maşina într-un copac

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc în jurul orelor 3,00. Tiberiu Ceica de 24 de ani, din Botoşani, angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, conducea un autoturism Ford Focus, pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, dinspre Mihail Kogălniceanu către George Enescu. În zona sediului Casei Tineretului  angajatul IJJ a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un copac. Angajatul IJJ se afla în afara programului de lucru. Se pare că acesta era băut, iar imediat după accident as plecat de la maşină.

În zona clădirii de la Casa Tineretului, şoferul nu a adaptat viteza, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus şi a intrat într-un pom. Pentru că emana şi halenă alcoolică a fost condus şi i s-au luat şi probe în vederea stabilirii alcoolemiei şi se fac cercetări în cauză„, a precizat comisarul Gabriel Miron, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Pentru că impactul a fost destul de puternic, angajatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a suferit leziuni la un picior, fiind internat la Spitalul Judeţean.

Tânărul jandarm, care este angajat în sistem de un an şi jumătate, va fi fi supus unei anchete dispuse de şeful IJJ, col. Constantin Moroşanu.

3 thoughts on “Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a ajuns la spital după ce s-a izbit cu maşina într-un copac

  1. la ora 3 20 si de ce nu spuneti ca a fugit de la locul accidentului si la cautat politia prin parcul de la tineret.si unde mai pui ca cind a venit politia el intii sia luat intii epilotestul nu la durut sa vada daca sunt victime

  2. Stimate domn Coco, invata tu intai sa vorbesti si sa scrii romaneste si apoi sa-ti permiti sa lasi comentarii ! Sunteti toti inteligenti cand e vorba de altii…dar de fapt sunteti toti prosti gramada ! Daca Tibi a facut ce-a facut, este fix problema lui si o sa si-o rezolve singur, fara sa va dati voi cu parerea! Exista doar etilotest si cauta definitia in DEX (cu toate ca sigur nu stii ce e ala)…nu epilotest cum scrii tu, ca doar nu e aparat de epilat !! Nu pot sa cred cati inculti care o fac pe inteligentii sunt in lumea asta ! Oare nu te doare prostia de care esti mandru? N-ai sa ajungi niciodata , nici macar in visele tale cele mai frumoase, la nivelul lui Tibi…asa ca GURA MICA !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *