FOTO Șapte persoane rănite pe DN 17 din cauza unui șofer din Botoșani (Update)

stiri, botosani, accident stroiesti (2)Șapte persoane au fost rănite în accidentul rutier de pe DN17, în afara localității Stroiești, care a avut loc duminică.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 55 de ani, din județul Botoșani, aflat la volanul unei mașini, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, ocazie cu care, a intrat în derapaj și apoi în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Ilișești.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto şi a 5 pasageri din ambele autoturisme, respectiv două femei de 30 și 50 de ani şi un bărbat de 35 de ani, toți din județul Botoșani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani, precum și a unei femeie de 44 ani și a unui minor de 9 ani, ambii din comuna Ilișești, pasageri în celălalt autoturism.

stiri, botosani, accident stroiesti (2)Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”,susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *