Iresponsabilitate! Zeci de indicatoare rutiere și stâlpi, furate de pe un drum național din Botoșani

indicatoare, stiri, botosani, drdpSituație mai puțin obișnuită pe un drum național din județul Botoșani, acolo unde zeci de indicatoare rutiere și stâlpi au dispărut pur și simplu din locurile în care erau montate.

Este vorba de drumul național DN 24 C, care face legătura între Manoleasa și Rădăuți Prut. Descoperirea a fost făcută de lucrătorii Secției de Drumuri Naționale Botoșani, în urma unei revizii curente a drumului respectiv.

Potrivit reprezentanților Drumurilor Naționale, hoții au furat 15 stâlpi de susținere și 17 indicatoare, care au fost montate recent, în urma lucrărilor de modernizare a tronsonului DN 24C, singurul drum național de pământ din regiunea Moldovei.

„Hoții au prejudiciat infrastructura națională a drumurilor, neconștientizând că pun în pericol siguranța participanților la trafic”, susțin reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri.

DRDP Iași a sesizat organele abilitate pentru a efectua toate cercetările necesare pentru descoperirea făptașilor, în vederea recuperării prejudiciului.

indicatoare, stiri, botosani, drdp

3 thoughts on “Iresponsabilitate! Zeci de indicatoare rutiere și stâlpi, furate de pe un drum național din Botoșani

  1. Ăștia fură și asfaltul și-l pun pe foc în loc de tizic. Și stâlpii ăia cred că au fost montați cu economie , după cum se vede-n fotografie, dar și zona cred că e bogată în prostalani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *