Tragedie! Un adolescent de 17 ani și-a pus capăt zilelor. Era singurul copil la părinți

streang ruptO mare tragedie a avut loc, sâmbătă, într-o localitate din județul Botoșani. Un adolescent de 17 ani şi-a pus capăt zilelor cu un ștreang improvizat, de dorul părinților.

Băiatul, de loc din Draxini, locuia cu împreună cu mătușile sale, părinții fiind plecați la muncă în Germania. În ultima perioadă, băiatul era tot mai abătut întrucât nu-i avea aproape pe părinții săi, el fiind, de altfel, singurul copil în familie.

like facebook, stiri, botosanimbătă, profitând de faptul că a rămas singur acasă, a decis să își curme viața. Băiatul a fost descoperit cu ștreangul în gât de rude, care au sunagt la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cazul a fost preluat de Poliţie, care a demarat o anchetă, solicitând şi efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din cuplă, care va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *