Tânăr de 23 de ani din Botoșani, rănit într-un accident. Un șofer a intrat într-o depășire periculoasă, a lovit o mașină și s-a izbit într-un gard

accident-noaptea-300x201Un accident rutier cu patru răniți, printre care un tânăr din Botoșani, a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Vicovu de Sus, în județul Suceava. Potrivit polițiștilor, în timp conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, ajuns în apropierea intersecţiei cu strada Calea Bucovinei, un localnic de 23 de ani, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a două autoturisme care circulau în faţa sa, încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers, ocazie cu care a acroşat autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate, care efectua regulamentar manevra de viraj la stânga.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma impactului, conducătorul auto de 23 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, fiind proiectat în gardul unui imobil din zonă.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a 4 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani, respectiv doi minori de 2 și 16 ani, o femeie de 19 ani, toți localnici și un bărbat de 23 de ani din județul Botoșani.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”,susțin reprezentanții IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *