FOTO Pompier botoșănean, erou și în timpul liber. I-a salvat viața unui șofer blocat într-o cisternă răsturnată

cisterna rasturnata (1)Un pompieri din Botoșani a salvat viața unui șofer blocat într-o cisternă răsturnată. Este vorba despre șeful Detașamentului de Pompieri Dorohoi, Sorin Barbacaru, care, în timp ce o ducea pe mama sa acasă, a fost martorul unui accident rutier și nu a ezitat să sară în ajutorul victimei.

O cisternă încărcată cu clei s-a răsturnat, vineri, pe calea ferată, pe raza localității sucevene Iacobeni. La locul respectiv au intervenit militarii Detasamentului de pompieri Vatra Dornei, cu 2 autospeciale si o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Șoferul a fost încarcerat și a fost extras de către  pompierul militar botoșănean, aflat în timpul liber, înainte de sosirea echipajelor de la Vatra Dornei.
like facebook, suceava, news, stiri
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 502 este oprită între staţiile Vatra Dornei şi Iacobeni, judeţul Suceava, din cauza unui autocamion care se deplasa pe DN 17 şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în gabaritul căii ferate, între staţiile Iacobeni şi Argestru.

Traficul rutier pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei nu este afectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *